NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Ajută-ți soția să se relaxeze

Ajută-ți soția să se relaxeze

Oamenii creează rutine de seară pentru relaxare: lucruri mici precum încălțarea papucilor preferați, stingerea luminilor, purtarea celei mai confortabile pijamale de damă, oprirea telefonului sau deschiderea unei cărți bune sunt toate activități populare de dinainte de culcare. Aceste obiceiuri sănătoase de culcare sunt cheia pentru a dormi bine.

 

Arată-i soției tale că apreciezi tot ce face pentru familia voastră. Cel mai simplu mod de a-ți arăta recunoștința este să îți asumi unele dintre sarcinile pe care ea le îndeplinește în mod regulat, oferindu-i timp pentru relaxare.

 

  1. Oferă-i soției tale timp să se relaxeze.

Comandă pizza duminică seara și ocupă-te de curățenie după cină. Sugerează-i să se strecoare să facă o baie lungă, să citească o carte și să se bucure de un timp liniștit în setul său favorit de pijamale de damă din satin. Las-o să se odihnească, neîntreruptă.

 

  1. Oferă-i soției o dimineață în care să doarmă.

Împiedică-ți copiii să o “bombardeze” la 5 dimineața. Explică-le că va fi foarte încântată să-i vadă după ce a dormit bine, apoi sugerează-i să stea în pat atât timp cât dorește. Pentru mămicile cu copii mici, doar un duș singură este un lux. Când o auzi agitându-se, bate în liniște și întreab-o dacă i-ar plăcea cafea și ceva de mâncare.

 

  1. Oferă-i puțin spațiu.

Un alt mod de a-i arăta că îi înțelegi nevoile este oferindu-i spațiu. Scoate copiii din casă și las-o să se bucure de o duminică dimineața liniștită sorbind pe îndelete cafea în cel mai moale halat de damă

 

  1. Oferă-i soției timp cu familia fără dureri de cap.

Dacă tu și soția ta aveți nevoie de ceva timp împreună ca familie, planifică singur toate detaliile și păstrează-le secret. Ieși la micul dejun sau vezi un film, dar când copilul tău devine agitat sau începe să scâncească, fii cel care ia frâiele, astfel încât să-și poată termina vafa în pace și să-și bea cafeaua cât este caldă.

 

  1. Oferă-i soției timp împreună.

Nu toată lumea poate să meargă la un masaj de cuplu sau într-un refugiu de weekend la o pensiune. Arată-i că îți pasă, deschizând o sticlă frumoasă de vin și rezervând ceva timp pentru voi doi. După ce ai pus copiii în pat, toarnă-i un pahar și spune-i cât de mult apreciezi ceea ce face în fiecare zi. 

Pentru a se putea relaxa și mai mult, dar nu doar azi, ci în fiecare noapte, ai putea să-i faci cadou o pijama de damă din satin, o cămașă de noapte sau un halat de damă de pe Adictiv.ro

Aceste idei sunt mici gesturi de apreciere pentru soția ta, dar care contează mult. 

 

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!