NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Activități distractive pentru Halloween Sleepover

Activități distractive pentru Halloween Sleepover

Halloween-ul este momentul perfect pentru un sleepover  ”înfricoșător”. Cu decorațiuni disponibile peste tot, este ușor să decorezi toată casa și să intri în atmosfera de Halloween. Pune dovleci în fața ușii, pânze de paianjen false prin casă și asigură-te că adaugi efecte sonore înfricoșătoare. Ideeile de snack-uri pentru petrecerea de Halloween sunt ușor de găsit pe internet.


De asemenea, poți să completezi petrecerea cu câteva jocuri și activități. Iată câteva idei: 

 

Pass The Pumpkin (Perfect pentru copiii mai mici) 

Acest joc de tip scaune muzicale implică trecerea de la unul la altul dovleci mici, iar atunci când muzica oprește persoana fără dovleac este afară. Joacă până când există un câștigător. 
 

Worm Bobbing 

Fiecare jucător primește un castron cu 6-8 viermi amestecați (ar trebui să fie aceeași cantitate pentru fiecare persoană) în frișcă. Viermii pot fi viermi gumoși, desigur! Apoi, cu mâinile la spate, trebuie să ”pescuiască” cu capul în castronul cu friscă și să scoată viermii și să-i așeze pe farfurie. Primul care termină câștigă. Dacă cei care participă la joc vor fi legați la ochi, provocarea va fi mult mai mare. 
 

Poveștile înfricoșătoare sunt întotdeauna un clasic. 

Toată lumea stă în cerc într-o cameră întunecată, fiecare ținând o lanternă. Un jucător începe jocul spunând ”A fost odată…”. și continuă să spună una sau două propoziții. Următorul jucător continuă povestea cu o altă frază. Odată ce toată lumea a adăugat la poveste, o persoană din cerc o poate încheia. Cu cât este mai înspăimântător, cu atât mai bine!
 

Mummy Wrap este întotdeauna distractiv. 

Echipele sunt împărțite în perechi, o persoană va fi mumia, iar cealaltă o va înfășura. Fiecare echipă primește una sau două suluri de hârtie igienică. Când începe jocul, mumia trebuie să fie înfășurată cu hârtie igienică cât mai mult posibil. Cea mai bună mumie câștigă!
 

Memory Game 

Găsește aproximativ 20 de articole diferite specifice de Halloween. Cum ar fi bolul de spaghete reci, lilieci de cauciuc, globi oculari confecționați din bile de ping pong, cranii și multe altele. Așează totul pe o tavă și acoper-o cu un prosop. Fiecare jucător primește o hârtie și un creion și are 60 de secunde pentru a privi toate obiectele înainte de a fi acoperite. Deoarece este un joc de memorie, fiecare jucător trebuie să-și amintească ce elemente infricosatoare erau pe tavă și să le noteze. Desigur, câștigă cel cu cea mai bună memorie!

Când toată lumea este îmbrăcată în pijamale confortabile, alege unul dintre aceste filme clasice înfricoșătoare, ținând cont de ceea ce este cel mai potrivit pentru vârsta copiilor tăi.

  • Hocus Pocus
  • Nightmare Before Christmas
  • Willy Wonka and The Chocolate Factory
  • The Blob
  • Rosemary’s Baby
  • Nightmare on Elm Street
  • Saw

Dacă-ți dorești să sărbătorești Halloween-ul purtând o nouă pijama de damă, te invităm pe site-ul nostru. Avem o gamă variată de pijamale de damă din satin și cămăși de noapte. Acestea sunt realizate cu multă grijă și pasiune pentru a-ți oferi un somn cât mai odihnitor. 

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!