NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Activități de Familie pentru Toamnă

Activități de Familie pentru Toamnă

Cauți activități distractive de familie pentru a le face in  această toamnă? Nu mai căuta! Oprește televizorul, deplasează-te departe de computer, lasă telefonul și activează-ți familia cu aceste activități ușoare de toamnă.

Joacă-te în frunze

Bine, deci poate poți să faci un pic mai mult decât joacă. Fă treburile casnice distractive pentru copii și adulți prin alegerea unei corvoade în aer liber, cum ar fi frunzele de mult prea multe din curte, și făcându-l un proiect pentru întreaga familie! Toată lumea ar trebui să aibă ceva de făcut, astfel încât întreaga familie să lucreze împreună pentru a finaliza proiectul.

Cineva greblează, altcineva preia frunzele și le pune într-o pungă sau într-un coș, o altă persoană încarcă coșurile în mașină. În funcție de mărimea spațiului și a familiei, poate că cineva poate utiliza o suflantă de frunze pentru a sufla frunzele în sus. Fă totul mai interesant și împarte familia în două echipe și pornește o mică competiție. Nu uita să sari în teancul de frunze!

Fă o drumeție

Du-te într-o drumeție de familie și lasă-i pe cei mici să profite de frunzișul de toamnă. Cu cât vă plimbați pe jos mai mult, cu atât mai superb va fi peisajul!

Fă un mic foc de tabără

Aceasta este o activitate de care s-ar putea bucura și vecinii, invită-i să se alăture și să găzduiască un foc de tabără. Planifică evenimentul împreună cu familia și ia-ți cu grijă măsuri de siguranță împreună cu copiii. Nu uita să cureți împreună cu familia și cu cei invitați după ce s-a terminat focul de tabără. Amintește-te să verifici regulile orașului despre incendii înainte de a face un foc de tabără.

Vizitează o fermă

Du-ți familia la ferma locală și bucurați-vă de culesul de mere, de dovleac și de labirinturile de porumb. Dacă nu există ferme în zona ta, standul agricol local sau piața fermierului pot oferi o experiență similară.

Organizează o competiție sportivă amicală

Toamna este sezonul de fotbalului amical. Sună-ți prietenii, ia-ți familia și organizați un meci de fotbal, tenis sau orice alt joc sportiv îți dorești și bucurați-vă alături de cei mici de acesta! Sportul este sănătos indiferent de sezon, iar cei mici vor dormi duși după această experiență.

Grădinărește cu copiii tăi

Plantează bulbi de plante cu cei mici, ca o familie. Peste câteva luni, când va veni primăvara, te vei putea bucura alături de familie de frumusețea lor.

Cumpără un nou set de pijamale pentru toată familia

În sezonul rece cu siguranță vei petrece mai mult timp în casă și ce poți să-ți dorești mai mult decât o pijama confortabilă și un ceai cald în serile friguroase de toamnă și (în câteva luni) iarnă?!

Poate că ți-a fost ușor să găsești un set potrivit pentru el și pentru cei mici. Dacă nu ai găsit ceva potrivit pentru tine, te invităm să intri pe Adictiv.ro deoarece acolo vei putea să găsești foarte multe modele de cămăși de noapte, pijamale - atât lungi, cât și scurte și halate de damă din satin. Satinul este un material potrivit pentru orice anotimp deoarece conservă căldura corpului, iar, în plus, este un material extrem de confortabil care-ți va răsfăța pielea de la prima atingere!

Sperăm că ți-am dat o idee despre cum să-ți petreci timpul toamna aceasta și că vei realiza cel puțin o activitate dintre cele de mai sus.

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!