NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Accesorii de noapte pentru mireasă

Accesorii de noapte pentru mireasă

Halat damă satin – un accesoriu de nelipsit din garderoba fiecărei mirese. 

Alegerile pentru un eveniment grandios

    Atunci când te afli în apropierea unui eveniment important din viața ta, nunta, momentul încununării iubirii, momentul cel mai de preț din viața de cuplu, startul încercărilor, al întâmplărilor plăcute sau mai puțin plăcute, ai numeroase decizii de luat.  Este un eveniment care necesită multă răbdare, sistematizare și sincronizare, atât cu cei din familie care te ajută cu organizarea evenimentului, cât și cu firmele contractate pentru ca totul să fie cu adevărat o reușită, să rămână în amintirea mirilor ca un moment memorabil, dar și o mărturie frumoasă pentru cei care urmează să apară în viața voastră. 

    Fiecare moment trebuie bine gândit, în amănunt, de la locație, meniu, muzică, până la ținute, accesorii, machiaj sau coafură. Este foarte important ca ambii miri să mergă pe aceeași linie a ținutei, retro sau ultramodernă, iar accesoriile și încălțămintea, de asemenea, trebuie să facă parte din aceeași zonă stilistică. Nici în ceea ce privește culorile alese nu trebuie să existe mari discrepanțe, astfel încât ținuta mirilor, a domnișoarelor de onoare și decorul locației să alcătuiască un tot unitar.

        Pe cât de frumoasă și emoționantă este această zi, tot pe atât este de obositoare. Programul începe încă de la primele ore, pregătirile sunt în toi, forfota este peste tot în jurul tău, însă trebuie să te canalizezi pe ceea ce ai de făcut, inclusiv pregătirea rochiei cu ultimele retușuri, a buchetului de mireasă și a aranjamentelor din locuință. Urmează ședința foto cu domnișoarele de onoare, ședință care trebuie să fie memorabilă ținând cont că fetele sunt prietenele tale, unele chiar din copilărie. Poate rămâne în amintirea ta și a celor care te însoțesc, atât prin momentele surprinse de camera foto, cât și prin ceea ce porți pentru acest moment. Ținuta nu este deloc de neglijat, poți alege atât pentru tine, cât și pentru domnișoarele de onoare, halat damă satin, care are o eleganță aparte, un rafinament deosebit, transformă întregul moment într-unul de basm. 

   Accesoriul de noapte nelipsit în ziua nunții

   Dacă alegi halat damă satin, trebuie ca el să fie de mărime mini, în culori calde, neutre, în aceeași nuanță cu cel al miresei sau în nuanțe contrastante, așezate neglijent, legate ușor în talie. Momentul nu trebuie să devină extravagant și plin de seriozitate, ci dimpotrivă, să vă exteriorizați și să vă distrați pe cât posibil, fiind momentul în care îți iei rămas bun de la viața de burlăciță și devii o femeie în toată regula.

     Petrecerea poate fi de zi sau de seară, însă indiferent de momentul în care se va desfășura evenimentul, ținutele vor avea o notă aparte, adaptată sezonului și temei alese pentru această ocazie, fără a ignora vreo dorință în ceea ce privește materialele, culorile sau croiul ales. Evenimentul se încheie cu seara nunții, momentul în care, cel puțin mireasa, trebuie să-și mențină aceeași linie a eleganței și a rafinamentului, a lucrului de calitate, fin, vaporos, extrem de sexy, un halat de damă din satin fiind accesoriul nelipsit din vestimentația acesteia. 

    Ca femeie, anticipezi mereu pasul următor, astfel că, printre multele sarcini care apar în organizarea nunții tale, nu trebuie să uiți de momentul final, care încheie evenimentul și care trebuie să fie în aceeși notă în care s-a desfășurat întreag zi, sub semnul eleganței.  Trebuie să îți achiziționezi un accesoriu foarte important, în afara cămășii de noapte care ar trebui să fie din satin, acel accesoriu care cu siguranță nu va trece neobservat de către partenerul tău, halatul de damă din satin.

    După o zi obositoare, cu multe momente emoționante, simți nevoia de relaxare, de destindere, de intimitate. Un astfel de accesoriu nu numai că te va pune în valoare, îți va da acea notă de eleganță, de femeie împlinită, dar va fi și o modalitate de a te simți alintată, răsfățată, fericită, în cel mai important moment din căsnicia ta, noaptea nunții petrecută alături de persoana iubită.



 

   

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!