NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Accesorii de baie de care ai nevoie pentru îngrijirea de zi cu zi

Accesorii de baie de care ai nevoie pentru îngrijirea de zi cu zi

Îmbunătățește-ți rutina de auto-îngrijire cu aceste accesorii de baie care te vor ajuta să te relaxezi și să te de-stresezi la fiecare duș sau baie!

1. Papuci

A purta papuci acasă, mai ales când te afli în baie, nu numai că îți protejează picioarele de podeaua rece și murdară, ci oferă și câteva beneficii pentru sănătate.

Un beneficiu demn de menționat, riscul redus de răceli sau gripă. Picioarele reci determină restrângerea vaselor de sânge din nas, reducând astfel fluxul de sânge. Acest lucru afectează în mod direct capacitatea celulelor albe din sânge de a lupta împotriva virușilor.

În afară de asta, cine nu se bucură de senzația confortabilă a degetelor calde de la picioare? Purtarea de papuci amplifică cu siguranță acea senzație caldă și confortabilă de care tânjești după o zi lungă.

2. Prosoape pentru spălat

Folosirea prosoapelor pentru spălat îți permite în primul rând să ai o piele mai curată, deoarece acestea vor face “munca” de a-ți scăpa efectiv pielea de murdărie. Prosoapele pentru spălat te pot ajuta, de asemenea, să ai o piele mai strălucitoare, deoarece te ajută să-ți exfoliezi ușor fața. Textura pânzei ajută la îndepărtarea celulelor moarte ale pielii.

Folosirea unui prosop cald și umed așezat ușor pe față te poate face să te simți ca și cum ai fi într-un centru spa, chiar în confortul propriei băi! Aburul cald de pe prosopul pentru spălat te poate ajuta să-ți deschizi porii, lăsând produsele bogate în hidratare să intre în piele mult mai eficient.

3. Prosoape de baie

Nu dorești să nu ai acest articol în colecția ta de accesorii de baie de lux! Prosoapele de baie sunt un lucru indispensabil care te va ajuta să te uști după un duș sau o baie răcoritoare.

Dar nu toate prosoapele de baie sunt create egale. Un lucru important de reținut atunci când cauți un prosop de baie bun este alegerea țesăturii potrivite. Cele din bumbac nu numai că absorb bine apa, ci și se usucă rapid. În plus, prosoapele de baie din bumbac sunt incredibil de moi pe piele - o diferență pe care o veți simți și veți aprecia cu siguranță.

4. Halate de damă din satin

Dacă vorbim despre un set complet de accesorii de baie, un halat de calitate ar putea fi una dintre prioritățile tale de top. Păstrează senzația caldă și relaxantă pe care tocmai ai primit-o făcând baie, înfășurându-te într-un halat de baie fin și luxos.

În afară de aceasta, halatele de damă din satin de astăzi au diferite modele și stiluri care s-ar potrivi cu personalitatea sau caracterul oricui.

5. Genți pentru machiaj

Gențile de machiaj nu sunt strict pentru a-ți păstra machiajul; sunt potrivite și pentru depozitarea altor obiecte mici necesare în baie. Aceste genți sunt ideale pentru a-ți menține cleanser-ul facial, deodorantul și altele într-un singur loc.

Păstrarea unei băi îngrijite și organizate cu ajutorul genților de machiaj îți va face timpul petrecut în baie mai plăcut.

Cu lista noastră de accesorii de baie esențiale, ești pe cale să experimentezi valoarea auto-îngrijirii chiar și în cele mai mici și mai simple activități!

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!