NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

9 moduri de a te pregăti pentru toamnă

9 moduri de a te pregăti pentru toamnă

Odată cu schimbarea vremii vine și schimbarea sezonului. Să te asiguri că ai elementele esențiale pentru a rezista tot sezonul poate să devină copleșitor, dar, cu o listă atent realizată, aceste obiective pot fi ușor îndeplinite. Toate anotimpurile ar trebui să fie distractive. Stresul va dispărea odată ce stabilești necesitățile. Iată zece modalități de pregătire emoțională, mentală și fizică pentru frumoasa toamnă:

1. Îmbrățișează “dovleacul”

Există prăjituri cu gust de dovleac, cereale, cafea; dovleacul preia rafturile fiecărui magazin alimentar. Dacă ești o iubitoare de dovleac, îmbrățișează acest aliment de bază în fiecare dintre formele sale, va fi în jur doar pentru destul de puțin timp. Dacă nu-ți place dovleacul, încercă scorțișoara!

2. Îmbracă-te

Lunile de toamnă vin la pachet cu un aer rece. Straturile formate din pulovere, cardigane și eșarfe completează estetica toamnei. A avea straturi calde și confortabile este o modalitate perfectă de a te încălzi. 

3. Găsește o cană drăguță și calitativă pentru călătorii

Mâinile calde îți vor oferi întotdeauna un sentiment bun și reconfortant. Cafeaua și ceaiul sunt indispensabile pentru a supraviețui zilelor de toamnă, așa că de ce să nu salvezi mediul și să-ți aduci băutura preferată oriunde mergi? Găsirea unei căni rezistente sau destul de reutilizabile este esențială!

4. Ai grijă de pielea ta

Aerul se poate simți frumos și proaspăt, dar pielea ta ar putea începe să se usuce. Dușurile fierbinți de care majoritatea oamenilor se bucură în zilele friguroase de toamnă, blochează umezeala. Făcându-ți o mască de față sau folosind o cremă hidratantă zilnică, vei putea să readuci din nou pe fața ta acele uleiuri bune și benefice.

5. Bucură-te de exterior

Cel mai bun lucru pentru corp și minte este să respiri aerul proaspăt. Sunetul crocant al frunzelor de toamnă și mirosul de frunziș sunt uluitoare. Fie că este vorba de o aventură, drumeție sau doar o plimbare, bucură-te de peisajul frumos pentru a-ți distrage mintea de la o zi stresantă.

6. Du-te la cules de mere

Singurul lucru mai proaspăt decât frunzele căzute sunt merele! Este sezonul culesului de mere - o modalitate excelentă de a petrece timp cu cineva drag, un prieten sau o gașcă, sau de a-ți procura mere pentru toată iarna. Culegerea merelor necesită 0% abilități și 100% distracție, modalitatea perfectă de a uita de responsabilități pentru o vreme. Și vei economisi și ceva bănuți dacă vei face acest lucru în loc să mergi la supermarket. Dacă ai timp, nu mai sta pe gânduri!

7. Gătește

Lucrul grozav despre toamnă este ca ai la dispoziție ingrediente delicioase la ușa ta. Fii creativă și folosește-ți simțurile pentru a surprinde „toamna ta interioară”. Incorporarea scorțișoarei, dovleceilor și merelor în preparatele tale este o idee genială.

8. Decorează

Cea mai bună parte a toamnei este peisajul. Decorarea cu flori, tărtăcuțe, fân și dovlecei face ca spiritul toamnei să persiste. Decorarea poate fi la fel de mică ca a pune un dovleac pe birou sau la fel de extravagantă ca a avea mai multe decorațiuni prin casă. Ideea este că ești într-adevăr în starea de toamnă dacă ești înconjurată de ea!

9. Cumpără-ți o pijama nouă

Pentru a întâmpina toamna cum se cuvine, ai putea să-ți reînnoiești garderoba. Iar când vorbim de garderobă nu ne referim doar la hainele pe care le porți atunci când ieși afară, ci și la cele pe care le porți prin casă - aka.pijamalele

Pe site-ul nostru vei putea să găsești o gamă variată de pijamale de damă din satin, în diverse modele și culori, potrivite pentru orice persoană care-și dorește să întâmpine toamna așa cum se cuvine! 

Urmează aceste 9 moduri de a te pregăti pentru sezonul de toamnă, deoarece va dispărea înainte ca să-ți dai seama. 

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!