NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

8 moduri prin care poți deveni mai organizată în 2022

8 moduri prin care poți deveni mai organizată în 2022

Există întotdeauna o scânteie de speranță care vine cu fiecare an nou.


Sunt stabilite rezoluțiile, schimbările sunt binevenite și se formează idei noi. În spiritul noilor începuturi am adunat pentru tine câteva sfaturi care să te ajute să acționezi și să te organizezi în acest nou an.

 

  1. Sortează-ți lucrurile

Este posibil să fi făcut asta înainte de Ziua Recunoștinței sau înainte de Crăciun, dar fără îndoială vor fi mai multe lucruri care trebuie să fie aruncate sau de ce nu, donate pentru a întâmpina noul an cum se cuvine.

 

Acțiune: Organizează-ți lucrurile pe categorii (adică pentru păstrat, aruncat, donat).

Rezultat: O casă proaspătă și organizată.

 

  1. Planifică un program pentru curățenie

A face curățenie poate să nu fie sarcina ta preferată, dar pentru unii oameni este o modalitate bună de relaxare sau de ameliorare stresului. S-ar putea să îți placă rezultatul - o casă curată. 

 

Acțiune: Crează un ghid săptămânal de curățenie și utilizează-l cum se potrivește cel mai bine programului și familiei tale.

Rezultat: O casă curată (unde toată lumea poate contribui în vre-un fel).

 

  1. Stabilește-ți ținte realizabile

Stabilirea unor obiective realiste îți va îmbunătăți șansele de succes, deoarece rezoluțiile sau țintele grandioase vor duce probabil la eșec. Poți începe prin a repara și verifica mașina, poți să scazi la doar două pahare de vin pe zi sau poți șterge blatul din bucătărie în fiecare dimineață. Lucrurile mici duc la reușite mari.

 

Acțiune: Alege trei sarcini pe care vei începe să le faci zilnic.

Rezultat: Un stil de viață mai organizat, care poate fi extins. Odată ce ai stăpânit cele trei sarcini alese, alege încă trei.

 

  1. Profită de calendarul tău și folosește-l pentru orice

Unii oameni nu vor să fie blocați cu prea multe programe, dar includerea mementourilor, sarcinilor, vacanțelor și a altor evenimente importante în calendar te va ajuta să îți amintești lucruri. Calendarul tău poate fi un planificator vechi de la școală sau chiar și o aplicație pe telefon. 

 

Acțiune: Alege planificatoare pe hârtie sau electronice și începe să notezi activitățile zilnice.

Rezultat: Mementourile te vor solicita să rămâi la curent cu sarcinile zilnice.

 

  1. Crează o rutină zilnică, săptămânală și lunară

Crearea de rutine te va ajuta să îndeplinești sarcinile în cel mai scurt timp. A-ți face patul în fiecare dimineață, a-ți spăla rufele sau a-ți plăti facturile imediat după ce le-ai primit îți va face viața fără stres.

 

Acțiune: Începe să creezi rutine bazate pe ceea ce faci deja. Apoi construiește pe acestea pentru a include lucrurile pe care dorești să le faci.

Rezultat: Când viața devine copleșitoare sau stresantă, poți să te reîntorci la rutinele pe care le-ai creat și să get back on track.

 

  1. Crează noi soluții de stocare

Investește în noi sisteme de stocare pentru birou și acasă. Pune etichete pe recipientele de plastic din bucătărie sau folosește o cutie pentru toate facturile care trebuie plătite în ziua programată a fiecărei săptămâni.

 

Acțiune: Aruncă o privire la containerele pe care le deții în prezent și care pot fi folosite în loc să cumperi lucruri noi. Cariocile sau markerele permanente pot fi folosite pentru a eticheta dacă nu ai o mașină de etichetat sau autocolante.

Rezultat: Folosirea a ceea ce ai va fi mai ieftin, dar dacă nu poți cumpăra articole care te vor ajuta să rămâi organizată.

 

  1. Prânz la pachet, Cină organizată

Prânzurile la pachet nu sunt doar pentru copii. Există sute de rețete de sandvișuri pe care le poți încerca și nu doar cele obișnuite cu șuncă și unt. De asemenea, te poate ajuta să economisești bani.

De asemenea, poți reduce stresul legat de deciziile legate de cină dacă o planifici cu o săptămână în avans. Acest lucru nu numai că te va ajuta să economisești bani, dar planificarea prealabilă te va ajuta să economisești timp în general.

 

Acțiune: Începe să te pregătești pentru următoarele câteva zile. Cumpără ingredientele de care ai nevoie pentru a începe.

Rezultat: Dimineți mai calme și mâncare mai puțin stresată.

 

  1. Sărbătorește-ți succesul

Nu te priva de ceva frumos ori de câte ori atingi un obiectiv. Poate fi un film, o nouă pijama de damă de pe Adictiv.ro sau o cină frumoasă în oraș cu jumătatea ta mai bună sau cu copiii.

 

Acțiune: Fă o listă cu lucrurile cu care te vei recompensa odată ce atingi obiectivul primei săptămâni.

Rezultat: vei munci mai mult pentru a te asigura că „meriți” acea recompensă pe care ai stabilit-o.

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!