NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

7 sfaturi practice pentru împachetare

7 sfaturi practice pentru împachetare

Când următoarea ta vacanță include totul, de la vizitarea de muzee până la cursuri de yoga, să călătorești doar cu o valiză de mână poate părea imposibil. Dar nu este. 

Există o mulțime de motive pentru a împacheta eficient: fără taxe pentru bagaje de cală sau cozi lungi de check-in. Fără așteptare la caruselul de bagaje sau fără griji pentru bagajele pierdute.

Aceste sfaturi de împachetare te vor ajuta să ai o vacanță mai agilă și mai relaxată.

 

  1. Lasă acasă elementele din categoria „pentru orice eventualitate” 

Fii realistă în ceea ce privește activitățile la care vei participa de fapt în călătoria ta și ce îmbrăcăminte este necesară pentru ele. Dacă plănuiești să te relaxezi pe plajă, este posibil să nu ai nevoie de o rochie formală. Și deși ar fi frumos să citești fiecare dintre cele patru cărți noi pe care le-ai cumpărat pentru călătoria ta, s-ar putea să ai timp să treci prin una sau două.

 

  1. Ia cu tine haine versatile

Alegerea hainelor în culori pe care le poți combina și asorta îți poate reduce încărcătura considerabil. Colanții pot îndeplini mai multe funcții - de la pantaloni obișnuiți la pantaloni de pijama până la pantaloni de yoga. Și împachetarea pantofilor care sunt atât confortabili, cât și stilați ar putea elibera spațiu prețios în valiză pentru alte articole.

 

De asemenea, ia în considerare împachetarea accesoriilor ușoare, cum ar fi bijuterii sau o eșarfă. Ele pot fi îmbrăcate la aproape orice ținută și te scutesc de a fi nevoită să împachetezi ținute mai formale.

 

  1. Alege o geanta de mână potrivită

Companiile aeriene interne permit de obicei o valiză de mână care măsoară până la 22x14x9 inch. Cumpără cu atenție, totuși. Unele genți care pretind că îndeplinesc restricțiile de dimensiune nu includ roți și mânere în dimensiuni. 

 

  1. Rulează sau împachetează 

Tehnicile de rulare și împachetare a hainelor sunt ambele mari economisitoare de spațiu.

 

Metoda de rulare presupune pur și simplu netezirea, plierea și rularea strânsă a pieselor individuale de îmbrăcăminte pentru a le reduce dimensiunea înainte de a le împacheta.

 

Tehnica de împachetare este mai complexă, dar este eficientă în ceea ce privește șifonarea hainelor. Iată un exemplu despre cum funcționează: întinde o jachetă și pune o cămașă deasupra în direcția opusă, cu mânecile suprapuse. Adăugă o pereche de pantaloni la un unghi de 90 de grade de jachetă și cămașă, o altă pereche de pantaloni pe partea opusă, apoi pune un pachet mic de tricouri, șosete și pijamale de damă. Îndoiește pantalonii peste pachet, apoi cămașa și jacheta.

 

Dacă-ți dorești o nouă pijama de damă pe care să o poți lua cu tine în vacanță și care nu va ocupă mult loc în bagaj, intră chiar acum pe Adictiv.ro și alege-ți favorita!
 

  1. Limitează articolele de toaletă

Reține că articole precum șamponul, săpunul și pasta de dinți vor fi disponibile pentru cumpărare la destinație sau vor fi furnizate de hotel. Ia în considerare să lași aceste articole de toaletă în urmă pentru a face loc pentru medicamente și alte necesități care sunt mai greu de înlocuit.

 

  1. Poartă cele mai voluminoase haine în avion

Gândește-te la hanorace, jachete, blugi și alte articole vestimentare mari. Dacă ai îmbrăcăminte din materiale ușoare, cum ar fi poliester (care se și șifonează mai greu), pune-le în bagaj în loc să le porți în avion.

 

  1. Pune articole în pantofi

Dacă ai pantofi sau cizme în valiză, umple-le cu șosete și lenjerie intimă. Sigur, acestea nu sunt articole mari, dar fiecare centimetru contează.

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!