NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

7 sfaturi pentru o manichiură perfectă

7 sfaturi pentru o manichiură perfectă

Probabil că și tu ai cel puțin o prietenă care își face singură unghiile și reușește să te surprindă de fiecare dată. Îmbracă-ți pijamalele de damă preferate de pe Adictiv.ro și citește sfaturile de mai jos. 

  1. Nu folosi straturi groase

 

Aplică straturi subțiri de lac de unghii și întinde bine. În acest fel, te vei asigura că nu se încurcă între ele și nu se suprapun.

 

  1. Așteaptă între straturi.

 

Mai întâi aplică un strat de baza si apoi un prim strat foarte subtire de lac. Asigură-ter că acest strat inițial este complet uscat înainte de al doilea - dacă nu ai grijă, al doilea strat o să dureze o veșnicie să se usuce. Este recomandat să faci o pauză între primul strat și cel de-al doilea.

 

  1. Aruncă-ți ojele si lacurile vechi.

 

Asigură-te că folosești produse noi, care nu sunt uscate. Consistența trebuie să fie subțire și ușor de întins pe unghie. Dacă lacul sau oja nu au deloc consistența unui gel, oprește-te din ceea ce faci și aruncă sticla. Nu merita.

 

  1. Păstrează la îndemână un lac cu uscare rapidă

 

La aproximativ două zile după ce îți faci manichiura, aplică încă un strat subșire pentru a proteja oja și pentru a reîmprospăta strălucirea. Păstrează un lac incolor în geantă sau la birou pentru a da rapid un strat care să completeze manichiura ta și să-i redea luciul Ai grijă ca lacul să fie unul cu uscare rapidă, astfel vei putea să faci acest lucru într-o pauză scurtă, fără a-ți pierde productivitatea la locul de muncă.

 

  1. Taie excesul.

 

După câteva zile în care ai avut un singur lac, taie-ți cu atenție capătul unghiilor pentru a scăpa de acea linie albă subțire care se crează inevitabil la marginea unghiei. De obicei, acest truc elimină orice parte a unghiei care ar putea avea ciobituri, iar atunci când este combinată cu un strat de suprafață proaspăt, obții o manichiură care pare nouă.

 

  1. Poartă mănuși.

 

Protejează-ți manichiura purtând mănuși atunci când faci treburi casnice precum spălatul vaselor sau curățarea toaletei. Substanțele active pe care le folosești la curățenie pot ataca atât pielea mâinilor dar și oja de pe unghii. Purtând mănuși, manichiura ta va rezzista mai mult.

  1. Nu uita că repetiția este mama învățăturii!

 

Ar putea dura ceva timp până îți vei forma mână. Asigură-te pentru început în special când îți faci manichiura de la mâna dreaptă, că ai o suprafață stabilă, care nju se clatină. Astfel vei putea respecta mai ușor conturul unghiei, iar oja nu va ajunge prea mult pe piele.

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!