NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

7 moduri prin care poți sprijini întreprinderile mici

7 moduri prin care poți sprijini întreprinderile mici

În Statele Unite și nu numai, sâmbăta de după Ziua Recunoștinței este cunoscută sub numele de Sâmbăta afacerilor mici. Este o zi dedicată recunoașterii milioanelor de întreprinderi mici și este concepută pentru a încuraja oamenii să facă cumpărături de la acestea.

 

În zilele noastre, este mai important ca niciodată să arătăm sprijin atât pentru magazinele locale, cât și pentru micii vânzători online, care se luptă uneori să concureze cu marile lanțuri de magazine. Iată 7 moduri prin care poți să le susții și să faci o mare diferență în rezultatul final.

 

Cumpără din magazinele lor. Cel mai bun mod prin care poți susține o afacere mică este cheltuind bani în magazinele lor și pe site-urile lor web. Nu numai că îi ajutați să rămână în afaceri, dar te asiguri că vor exista și în anii următori.

 

Oferă-le celor dragi carduri cadou. Oriunde te duci, vei găsi carduri cadou de vânzare pentru afaceri naționale uriașe. De ce să nu te abați din cale și să te oprești la un magazin local sau să mergi pe site-ul web al unei companii mici și să-ți cheltuiești banii acolo? Acest lucru va ajuta cu adevărat magazinele care muncesc din greu pentru a rămâne pe linia de plutire. Poți, de asemenea, să prezinți destinatarului cardului cadou o afacere la care nu a mai făcut cumpărături până acum.

 

Scrie o recenzie pozitivă. Întotdeauna ne grăbim să postăm recenzii negative dacă avem o experiență proastă, dar dacă ai o interacțiune minunată la o afacere mică; este la fel de important, dacă nu mai mult, să împărtășești experiența ta grozavă altor persoane. Recenzia ta pozitivă online este modalitatea perfectă de a da un impuls unei afaceri mici.

 

Arată-le și celorlalți ce ai cumpărat. Dacă cumperi ceva care pur și simplu îți place, împărtășește-l prietenilor și familiei prin imagini pe rețelele sociale. De multe ori oamenii nu știu ce vând unele dintre aceste magazine mici. 

 

Abonează-te la newsletter-ul lor. Întreprinderile mici trebuie să rămână în prim plan atunci când vine vorba de a câștiga noi clienți și de a-și menține clienții recurenți pentru a supraviețui. Una dintre modalitățile prin care fac acest lucru este să împărtășească știri, reduceri și produse noi cu clienții lor. Newsletterele sunt cea mai populară și eficientă modalitate de a te ține la curent cu tot conținutul lor exclusiv.

 

Fii socială. Urmărirea unei mici afaceri online, comentarea, apreciarea, distribuirea postărilor și etichetarea acestora sunt toate modalități de a atrage atenția asupra magazinelor lor. Cu cât o întreprindere mică are mai multă interacțiune online, cu atât este mai mare impulsul lor atunci când vine vorba de a fi descoperite de noi cumpărători.

 

Recomandă prietenilor și familiei. Dacă îți place o afacere mică, spune-le tuturor! “Urlă” de pe cel mai înalt munte cât de grozav este magazinul tău preferat. De fiecare dată când vorbești despre ele, poți încuraja un potențial client să verifice.

 

În calitate de companie mică, suntem recunoscători pentru relațiile uimitoare cu clienții pe care le-am dezvoltat de-a lungul anilor și vă suntem recunoscători tuturor celor care ați continuat să susțineți Adictiv.ro. Așteptăm cu nerăbdare să fim punctul de plecare pentru toate nevoile tale de pijama de damă, cămăși de noapte și halate de damă din satin (și nu numai) pentru mulți ani de acum înainte.

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!