NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

7 moduri de a sărbători ziua de naștere a tatălui/soțului tău

7 moduri de a sărbători ziua de naștere a tatălui/soțului tău

Tatal muncește din greu pentru familie și merită ca ziua lui de naștere să fie sărbătorită frumos! Anul acesta, planifică o zi distractivă în care purtați pijamale acasă, faceti activități cu copiii, astfel încât el să poată să se bucure împreună de timpul petrecut în familie. 

Iată 9 idei grozave pentru a face ca ziua de naștere a tatălui să fie cea mai perfectă de până acum. 

Mic dejun în pat. Este cea mai importantă masă a zilei, așa că fa-o mai specială, oferindu-i tatălui șansa de a o lua în pat. Va trebui să te asiguri că faci suficientă mâncare, pentru că va avea nevoie de multă energie pentru restul evenimentelor care urmează. 

Uitați-va la un meci de fotbal. Ia niște arahide și popcorn și așează-te în fața televizorului pentru a realiza activitatea preferată a majorității taților. Veți avea cel mai bun loc pentru a privi meciul în timp ce vă încurajați echipa preferată îmbrăcați în pijamale!

Pentru a te bucura cu adevărat de meciul de fotbal, ai putea să-ți faci un cadou și ție. O pijama de damă din satin, alături de un halat de damă, vor face ca această activitate să fie mult mai plăcută. Poți să le comanzi chiar acum de pe Adictiv.ro

Fă o plimbare fără tata. Ziua de naștere a tatălui este despre a petrece toată ziua cu cei mici. Dar dacă ai ieși afară cu aceștia măcar pentru o oră sau două, tata ar aprecia cu adevărat puținul timp petrecut singur în pace și liniște. Ar putea să citească, să tragă un pui de somn, să ajungă din urmă cu emisiunea lui preferată sau pur și simplu să se plimbe prin casă în pijamale!

Scrapbooking. Probabil că tata are toate fotografiile lui preferate stocate pe Facebook sau Instagram, dar fotografiile în format fizic sunt mult mai apreciate și mai potrivite, mai ales dacă sunt adăugate într-un album foto. Pregătește tot ceea ce este nevoie pentru această activitate, astfel încât să își poată aminti, să râdă și să se bucure de cele mai frumoase momente ale lui.

O zi de SPA pentru tata. Doamnelor le place să fie răsfățate, dar te-ai gândit vreodată că și lui tata i-ar plăcea? Oferă-i tatălui o zi spa la domiciliu, cu un tratament facial, manichiură și pedichiură.

Prepară grătarul lui preferat. Știm că ar putea fi greu să-l ții pe tata departe de grătar, dar spune-i că aceasta este singura zi a anului în care nu trebuie să facă nimic. Oferă-i o băutură rece, un șezlong relaxant și lasă-l să privească în timp ce familia gătește toate preparatele preferate doar pentru el!

Organizează o seară de film în curte. Instalați un ecran sau un televizor în curtea din spate, umple zona cu perne și pături și rulează filmul preferat al tatălui sub stele. Nu uita de floricele și nici de pijamale. 

Oricum ai decide să-l răsfeți pe tata anul acesta, știm că va fi un succes! 

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!