NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

7 lucruri care contează la o pijama

7 lucruri care contează la o pijama

Selectarea unui set de pijamale poate părea un task ușor, dar adevărul este, găsirea unuia care se potrivește nevoilor tale poate fi la fel de dificil ca și alegerea unei rochii de seară. La urma urmei, un somn bun este influențat de o somnolență bună.

Vrei ceva ușor, funcțional, dar chic? Atunci citește în continuare articolul nostru!

  • Confort

Nu vei obține acel somn profund pe timpul nopții dacă te întorci în mod constant și ești agitată. Pentru a evita acest lucru, ține cont de ceea ce dorești în timp ce dormi: Vrei buzunare? Nasturi? Gulere sau gât rotund? Verifică dacă elasticul pijamalelor este prea strâmt sau dacă aceștia au șnur.

Pijamalele tale vor face parte din rutina ta de dormit, iar confortul este prioritatea ta principală.

  • Țesătură

Pijamalele sunt fabricate din diferite materiale, iau unele dintre ele chiar din mai multe materiale - mixte. Partea bună este că poți selecta ce material se potrivește stilului tău de viață. Bumbacul este un material obișnuit, deoarece este ușor și respirabil. Rețineți, totuși, că acest material nu izolează căldura foarte bine; poate reduce temperatura corpului în timpul unei temperaturi mai scăzute. Flanelul este popular pentru căldura sa, dar nu poate fi purtat în seri mai calde datorită compoziției sale grele. Una dintre cele mai bune opțiuni este satinul. Acest material echilibrează temperatura corpului atât în climatele reci, cât și calde. Materialul alunecă pe piele și oferă un element luxos în timpul somnului. Fă o investiție și cumpără pijamale care nu-ți vor irita pielea.

  • Dimensiune

Atunci când cumperi online, ai nevoie de timp pentru a vizualiza diagrama de dimensiuni. Asigură-te mereu că ai verificat măsurătorile înainte de a cumpăra. Din moment ce femeile au diferite tipuri de corp, fiecare are nevoie de un stil diferit de pijama care să-ți completeze corpul - poate pijamale lungi, scurte sau chiar o cămașă de noapte.

Spre exemplu, femeile cu un care au o structură de tip măr, vor avea nevoie de un set de pijamale cu talie înaltă.

Sfatul nostru: Pijamalele de satin cad perfect pe corp și se pot potrivi oricărei siluete.

  • Stil

Cine spune că trebuie să renunți la stilul tău atunci când vine vorba de pijamale?

Cu atât de multe imprimeuri și modele la modă, pijamalele tale pot reflecta cu succes personalitatea ta.

  • Durată de viață - rezistență

Investește în pijamale care vor rămâne cu tine pentru o lungă perioadă de timp; ceva care nu se deteriorează cu ușurință sau care se demodează. Inspectează întreaga marcă, în special cusăturile și capetele în care firul de obicei se destramă.

  • Utilizare

Pijamalele de satin - în special top-urile, pentru femei au devenit o tendință contemporană și te poți alătura și tu echipei la modă, asociind-o cu blugi casual sau cu o fustă atunci când mergi pe afară.

Sugestia noastră: Selectați pijamalele care vin cu imprimeuri moderne sau tonuri solide pentru un farmec aparte.

Perechea potrivită de pijamale este un adevărat lux pentru fiecare femeie. Acordând o atenție la aceste detalii vei putea să faci cele mai bune alegeri în ceea ce privește țesătura, stilul și nu numai. Cu o pereche confortabilă de pijamale, te vei trezi odihnită și pregătită pentru a face față tuturor provocărilor care vor apărea pe parcursul zilei.

Nu uita, dacă-ți dorești un set de pijamale de calitate care să bifeze cu succes toate aspectele menționate mai sus, vizitează site-ul nostru. Pe lângă pijamale “clasice”, formate din top și pantaloni, vei putea să găsești și diverse cămăși de noapte și halate de baie de damă din satin.

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!