NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

6 moduri de relaxare zilnică

6 moduri de relaxare zilnică

Relaxarea nu este ceva ce ar trebui să se întâmple numai atunci când ești în vacanță. În mod ideal ar trebui să găsești timp pentru a te relaxa în fiecare zi - pentru a reduce stresul, a reduce ritmul cardiac, a-ți liniști mintea și pentru a te simți bine.

O modalitate excelentă de a te asigura că te relaxezi în fiecare zi este să planifici acest lucru din timp. În fiecare duminică ia-ți câteva minute pentru a decide ce vei face în fiecare zi pentru săptămâna următoare pentru a te relaxa și când o vei face.

În zilele în care ai mai mult timp, fă ceva mai interesant, cum ar fi o drumeție lungă. Și în zilele cu adevărat aglomerate, fă o activitate mai light, dar la fel de relaxantă. 

 

  1. Fă o plimbare liniștitoare.

Plimbă-te, ascultă păsările și sunetele naturii. Chiar dacă nu ai copaci sau spațiu verde în jurul tău, a fi prezentă și receptivă - chiar și la sunetele orașului - poate fi incredibil de relaxant.

 

  1. Respiră.

Da, deci foarte simplu. Stai câteva minute și respiră încet și adânc. Avem tendința de a respira mai încet și mai scurt atunci când suntem stresați. Așadar, respirând mai adânc, te vei simți mult mai întemeiată și mai centrată chiar și după doar câteva minute.

 

  1. Trage un pui de somn.

A trage un mic pui de somn în pijamalele de damă preferate, este o modalitate fantastică de a te relaxa și de a te destresa. 

Pentru a te putea relaxa pe deplin în timp ce dormi, ai putea să-ți achiziționezi un set de pijamale de damă din satin sau o cămașă de noapte din satin de pe Adictiv.ro. Satinul este un material foarte plăcut la atingere care previne supraîncălzirea corpului. 

 

  1. Stai și nu face nimic.

Găsește un loc liniștit. Un scaun confortabil, un leagăn sau poate un hamac. Stai cel puțin 5 minute în tăcere, fără telefon sau alte distrageri.

 

  1. Răsfață-te cu un masaj.

Nu numai că masajele se simt minunat, dar îți ajută și corpul să se odihnească. Terapia cu masaj regulat scade nivelul de stres, îți relaxează mușchii, scade tensiunea arterială, crește flexibilitatea - și lista beneficiilor continuă! Credem că este un mod perfect de a te relaxa.

 

  1. Fă o baie.

Înmuierea într-o cadă cu apă fierbinte este o modalitate foarte ușoară de a elimina tensiunea și de a te relaxa. Este o modalitate excelentă de a te calma înainte de culcare. Adaugă muzică liniștitoare, o lumânare și gata - ai un mini-spa chiar în propria ta casă! 

 

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!