NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

6 moduri de a-ți crește economiile personale

6 moduri de a-ți crește economiile personale

Dacă înveți să recunoști oportunitățile, nu va trebui să-ți faci griji dacă economia este bună sau nu.

 

Mass-media spune că economia se îmbunătățește, că industriile cresc și că sunt mai mulți bani de circulat. Când oamenii cred că lucrurile merg bine, devin încrezători și mai puțin rezistenți la cheltuirea banilor. Anul trecut nici nu credeau că se va întâmpla Crăciunul, acum sunt gata să cumpere doi pomi. Indiferent de ce se întâmplă în lume, vrei să te concentrezi pe crearea economiilor personale, care nu este legată de evenimentele curente. Nu aștepta ca cineva să îți spună că lucrurile sunt bune sau rele. Întotdeauna ai ocazia să programezi mai multe întâlniri, să obții mai multe oferte și să-ți crești profiturile. Cum o faci?

 

  1. Crește-ți gândirea.

 

Gândește mai mare. Cu cât problema este mai mare, cu atât mai mulți bani sunt disponibili.

 

  1. Redu-ți timpul.

 

Redu timpul pentru a-ți îndeplini obiectivele. Nu pierde vremea, făcând lucruri care îți pun în pericol finanțele.

 

  1. Umple timpii morți.

 

Păstrează-ți calendarul plin. Nu paria pe o singură ofertă sau client. Ai atât de multe întâlniri și clienți pe lista ta încât unul nu îți va face sau nu îți va distruge succesul.

 

  1. Rămâi super concentrat.

 

Peste tot există distrageri. Scapă de gunoi și elimină distragerea. Nu pierde din vedere ceea ce trebuie să faci pentru a-ți atinge ținta.

 

  1. Urmărește banii, nu doar agitația.

 

Ferestrele se închid. Maximizează tot ce poți cât timp este încă disponibil. Oportunitatea este în industria auto, online sau în imobiliare?

 

  1. Acumulează și păstrează

 

Ia-i. Păstrează-i. Pune-i deoparte. Generează cât mai mult venit și pune-i deoparte pentru a investi în active generatoare de venituri.

 

  1. Investește în lucruri de calitate

 

Nu-ți irosi banii în lucruri care nu sunt de calitate. Deși ar putea părea o metodă bună de a economisi bani, nu este. De ce? Pentru ca lucrurile care nu sunt de calitate se strica sau se deteriorează mai repede și vei sfârși cumpărând același lucru din nou și din nou. Pe când un lucru de calitate, este longeviv și astfel, vei economisi bani.

Dacă-ți dorești o pijama de damă sau un halat de damă de calitate, intră chiar acum pe Adictiv.ro și achiziționează-le chiar acum.

 

Pentru a le pune cap la cap, ai înțeles cum funcționează fluxurile de venit. Majoritatea oamenilor se bazează pe un singur flux de venit, cum ar fi un salariu. Salariile sunt un hamac -- un loc în care te așezi și te bucuri dacă este suficient de bun. Sună frumos, dar ce faci când se întâmplă ceva neașteptat? La fel ca suișurile și coborâșurile economiei, trebuie să-ți planifici totul înainte ca neprevăzutul să se întâmple.


 

Caută modalități de a-ți crește fluxul principal de venit și de a crea cât mai multe fluxuri secundare posibil. Când vrei să treci de la un flux la altul, asigură-te că acestea sunt simbiotice și pot să întărească ceea ce faci deja. Prea mulți oameni acordă atenție unui flux secundar și renunță la primul. Protejează-ți întotdeauna fluxul principal și folosește-l pentru a le alimenta toate celelalte.

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!