NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

6 moduri de a face din acest Crăciun cel mai bun de până acum

6 moduri de a face din acest Crăciun cel mai bun de până acum

Nu îți putem arăta cum să faci din acest Crăciun unul alb, dar îți putem arăta cum poți face ca acest Crăciun să fie deosebit de special.

 

  • Noaptea filmelor de Crăciun

Toată lumea are un film preferat de Crăciun, așa că de ce să nu inviți câțiva dintre prietenii tăi sau să aduni familia și să aranjezi o seară de filme de Crăciun pe care să le privești îmbrăcată în pijamalele de damă de satin de pe Adictiv.ro

Regulile sunt următoarele: fiecare ar trebui să aducă un film de Crăciun pe care îl iubește și un snack specific acestei perioade. 

 

  • Citește o carte de Crăciun

Pentru ca acest Crăciun să fie cel mai bun din toate timpurile, cu siguranță ar trebui să parcurgi secțiunea de Crăciun din librăria ta. Imaginează-ți doar - să stai pe spate pe un scaun confortabil și cozy, cu o băutură delicioasă cu “miros” de Crăciun în timp ce citești despre curajosul Tiny Tim din A Christmas Carol sau, pentru cei dintre voi cărora le place o lectură mai plină de umor și modern, Holidays On Ice de David Sedaris. 

Dacă deseori te simți prea obosită în preajma Crăciunului pentru a lua o carte, încearcă o antologie de poezie de Crăciun; Oxford Book of Christmas Poems este o alegere excelentă.

 

  • Cumpără online

Internetul nu este ceva nou, dar, în ciuda faptului că poți cumpăra aproape totul online la preț mai mic, oamenii încă se plimbă prin magazinele supraaglomerate, doar pentru a fi năvăliți de reclame și de amenajările persuasive ale magazinelor care ne fac să cumpărăm cadouri proaste pe care nimeni nu le dorește. Și trebuie să stea la coadă timp de 25 de minute pentru a avea privilegiul de a cumpăra cadourile menționate. Aveți încredere în noi, pentru majoritatea cadourilor pe care trebuie să le cumperi, cel mai bine este să rămâi la magazinele online. Poți căuta cel mai bun preț și poți căuta magazine care oferă un serviciu de livrare gratuit.

 

  • Casa de turta dulce

Ce “spune” Crăciun mai mult decât o casă de turtă dulce? Dacă nu ești talentată în bucătărie, nu îți face griji, poți cumpăra aproape de oriunde un kit ieftin pentru casa de turtă dulce. Pentru a-ți face casa de turtă dulce puțin mai specială, creează-o împreună cu partenerul, prietenul sau copilul tău. 

 

  • Tradiția de Crăciun

Cel mai bun mod de a face din acesta cel mai bun Crăciun al tău este să începi o nouă tradiție. Îți poți invita familia sau prietenii să cumpere câte o nouă decorație de Crăciun pentru bradul tău sau poți merge la o plimbare specială în Ajunul Crăciunului și te poți opri la o cafenea pentru un răsfăț de Crăciun. Fă din tradiția ta de Crăciun ceva ce aștepți cu nerăbdare și asigură-te că are sens pentru tine.

 

  • Implică-te

Cel mai bun mod de a te asigura că acesta este cel mai bun Crăciun al tău este să te implici în toate activitățile de Crăciun din comunitatea ta locală. Du-te la patinaj, mergi la serviciul local de colinde, vizitează cea mai decorată casă din zona ta sau mergi la un târg de meșteșuguri. Implică-te cât mai mult posibil pentru a te asigura că acest Crăciun este memorabil și semnificativ.

 

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!