NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

5 trucuri de seară pentru mai mult confort  

5 trucuri de seară pentru mai mult confort     

   Acasă petrecem cele mai frumoase momente și tot acolo putem sta în liniște fără ca nimeni să ne deranjeze. Este locul nostru preferat, în care abia așteptăm să ne întoarcem chiar și atunci când plecăm într-o vacanță. Acasă este despre relaxare și confort, despre experiențe de neuitat, despre timp petrecut cu prietenii și familia, dar și despre timpul petrecut cu noi. 

  După fiecare zi grea, în care oboseala începe să își facă simțită prezența, ducând până la epuizare, nu ne putem gândi la nimic altceva, decât la clipa în care vom ajunge în propria locuință și ne vom reîntâlni cu cei dragi sufletului nostru. Dar pentru a ne putea bucura din plin de toate aceste momente, trebuie ca mai întâi de toate să ne facem comode, să facem o baie caldă și să ne schimbăm în ținutele de casă, acele ținute lejere în care putem face tot ce ne propunem. Dar cum alegem oare aceste ținute speciale, care ne pot transforma complet starea în una de liniște și relaxare? Iată 5 trucuri de seară pentru mai mult confort!

   Alegerea materialului potrivit pielii tale

   Printre cele mai importante aspecte ale unor piese vestimentare, atunci când vine vorba despre a avea confort acasă, este alegerea materialului ideal care să ofere ceea ce ai nevoie. Satinul este unul dintre ele, aducând o mulțime de avantaje persoanei care poartă obiectele de îmbrăcăminte în care el se concretizează. Este moale și vaporos, detalii care îl fac perfect pentru ținuta de seară, de la care așteptările sunt ridicate. Este prietenos cu pielea, simțindu-se ca o mângâiere odată ce este așezat pe corp, și este extrem de elegant.

  Alegerea corespunzătoare a măsurilor

  La fel ca în cazul oricărui alt obiect vestimentar, și pijamaua trebuie aleasă astfel încât să se adapteze la silueta fiecărei persoane. Pentru a fi sigură că nu dai greș în nicio situație, este recomandat să consulți tabelul de măsuri înainte de a comanda. Acesta este realizat special și oferă explicațiile necesare pentru a înțelege ce mărime ți se potrivește, ținând cont de măsurile de la sâni, talie, șolduri și înălțime.

  Lungimile pijamalelor în funcție de sezon

 Și temperaturile sunt un punct cheie care te pot ajuta să alegi astfel încât să ai parte de mai mult confort, căci o ținută în care simți că îți este prea cald, sau din contră, prea frig, nu îți va permite să te odihnești pe timpul nopții. Așadar, pentru ca pijamaua ta să fie adecvată sezonului și implicit, temperaturilor aduse de acesta, este recomandat să alegi acele pijamale cu pantalon și  mâneci lungi, atunci când temperaturile sunt scăzute, iar cămășile de noapte și pijamalele din două piese, cu pantalon scurt și maiou, pentru sezonul cald. În plus, atunci când vrei să te încălzești, poți adăuga ținutei tale și un halat damă din același material cu restul pieselor. 

Accesorizarea ținutelor cu obiecte vestimentare asemănătoare

  Accesorizarea este esențială pentru orice tip de ținută, iar atunci când ajungem la pijamale, realizăm că și acestea au nevoie de ceva în plus pentru a fi considerate ținute complete. În cazul pijamalelor, un halat damă este alegerea potrivită, oferind atât un aer de eleganță, cât și confort. Dacă alegi o pijama din satin, halatul trebuie să fie obligatoriu din același material, satinul având și avantajul de a menține temperatura constantă a corpului, fapt ce ajută la o bună odihnă.  

Piesele vestimentare trebuie să te reprezinte

  Hainele pe care le purtăm nu se rezumă la rolul lor de bază, acela de a ne acoperi și proteja. Mai mult decât atât, ele sunt despre gusturi bune, despre delicatețe, stil și despre o stare psihică plăcută, sănătoasă. Fiecare obiect de îmbrăcăminte are o influență asupra felului în care ne simțim, motiv pentru care este important să alegem ținute care să ne ajute să ne relaxăm, să nu ne incomodeze, să fie lejere și să ofere astfel, confort. 

 

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!