NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

5 sfaturi de rutină de dimineață care te vor ajuta să-ți începi ziua în forță

5 sfaturi de rutină de dimineață care te vor ajuta să-ți începi ziua în forță

 

În cadrul acestui articol îți vom oferi câteva sfaturi cu ajutorul cărora îți vei începe ziua în forță și vei rămâne sănătos și fericit pe tot parcusul zilei. 

Ai grijă de primul lucru  pe care îl faci dimineața

Iată de ce trebuie să ai o rutină sănătoasă de dimineață: ceea ce faci dimineața poate seta tonul următoarelor 24 de ore. Până când te îndrepți spre casă, vei fi consumată și obosită. S-ar putea chiar să nu mai ai energie să te joci cu copiii tăi sau pentru a face activitățile din rutina de seară. 

Începe-ți ziua cu o mică rutină de auto-îngrijire. De asemenea, încearcă să practici reflexia calmă și alte obiceiuri de dimineață ale oamenilor de mare succes!

Ai grijă, să te trezești târziu, să bei o ceașcă de cafea și să te grăbești să pleci de acasă nu este cel mai bun mod de a-ți începe ziua. 

Nu utiliza un ceas cu alarmă sau cu buton de amânare

Oprah spune că niciodată nu se trezește cu ajutorul alarmei și, de obicei, se trezește între 6:00 și 6:20. 

De asemenea, Martha Stewart, un guru al stilului de viață și femeie de afaceri, folosește lumina naturală pentru a se trezi dimineața. 

Meditează

În lumea de astăzi, poate fi o provocare să rămâi calmă și relaxată. Nu este de mirare că anxietate și stresul sunt efecte secundare frecvente ale vieții moderne!

O modalitate simplă și eficientă de a combate aceste sentimente negative și prea comune este utilizarea unei doze zilnice de meditație. 

Fă-ți timp pentru răsfăț

Pregătirea de dimineață nu trebuie să fie neplăcută, ci o experiență relaxantă și de restaurare care dă un ton pozitiv și conștient pentru restul zilei. 

Anul acesta, profită la maximum de rutina ta de dimineață. Spre exemplu, ai putea să faci un duș revigorant folosind uleiurile esențiale preferate. 

Nu uita de un halat de damă din satin de pe Adictiv. Acesta este atât de moale și de plăcut la atingere, încât te va face să te simți ca o adevărată prințesă. 

Pentru a rezerva timp pentru activități de îngrijire personală dimineața, poate fi necesar să te ridici cu câteva minute mai devreme. Acest lucru va merita atunci când vei ajunge la serviciu fresh și cu o strălucire sănătoasă. 

Mănânca-ți micul dejun

Nu tuturor le place să ia micul dejun și, dacă ești în post intermitent, există șanse să fie masa pe care intenționezi să o omiți. 

Cu toate acestea, noi cercetări sugerează că mâncarea primei mese a zilei este bună pentru sănătate. În plus, îți oferă energie pentru a te menține productiv până la prânz. 

Incorporează grăsimile în micul dejun pentru a te simți mai plină. Există o mulțime de opțiuni de mic dejun sănătoase, dar consistente, indiferent de dietă sau planul de alimentație. 

Ritualul de dimineață ar trebui să fie bine gândit și considerat sacru, așa că încearcă să încorporezi aceste obiceiuri zilnice încercare și adevărate, care chiar funcționează, în rutina ta. 

Cu timpul, vei descoperi că zilele tale sunt mult mai îmbogățite și pline de bucurie! 

 

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!