NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

5 lucruri pe care le crede EL despre „Stilul de îmbrăcăminte de noapte”

5 lucruri pe care le crede EL despre „Stilul de îmbrăcăminte de noapte”

Este posibil ca majoritatea dintre voi să fi auzit zicala: „Suntem ceea ce purtăm” și este adevărat. Înfățișarea noastră contează, mai ales atunci când suntem cu jumătatea noastră mai bună. Îmbrăcămintea ta de noapte poate spune multe despre tine în mintea bărbaților, așa că să aruncăm o privire în mintea unui bărbat și să aflăm ce părere are despre îmbrăcămintea ta de noapte.

 

Set de Pijamale = Organizată

Știm cu toate că costumele de noapte asortate sunt o reprezentare a unei persoane îngrijite, organizate și disciplinate. O persoană care este considerată perfectă și se îmbracă asortat chiar și pe timpul nopții. Credezi sau nu, așa gândește un tip când vede o fată într-un set format din cămașă și pantaloni de pijama care se asortează. 

Oferă un vibe de femeie organizată și disciplinată și un bărbat se gândește: „Uau! Această femeie este serioasă și își cunoaște bine treburile. ” 

 

Cămășile de noapte sunt elegante și sexy

Cămășile de noapte sunt elegante și sexy. Nu prea sofisticat, dar nici prea casual, face ca un bărbat să creadă că este cu siguranță alături de o femeie potrivită. 

 

Pantalonii scurți & Tricourile sunt pentru tine și pentru mine

Deci nu ai chef să te îmbraci și vrei doar să arunci pe tine niște pantaloni scurți și un tricou? Pentru un tip poate fi cel mai perfect lucru din toate timpurile, mai ales dacă hainele îi aparțin, cauza, să fim sinceri, băieților nu le pasă de ceea ce purtăm când dormim - și nici de ceea ce poartă ei, așa că este bine uneori să ai lângă tine pe cineva cu același preferințe. Abordând această ținută, vei creea un mediu ”leneș” și confortabil care îl va face pe cel de lângă tine să creadă că ai nevoie doar de ceva timp pentru tine, pentru a te relaxa și a te odihni.

 

Nimic este ”totul”

Deci, știai că se apropie; a dormi fără nimic este într-adevăr terapeutic! Are numeroase beneficii pentru sănătate, dar, de asemenea, poate face un bărbat să înnebunească. Îți porți tehnic pielea și acesta este cel mai frumos lucru pentru un bărbat. 

 

Indiferent de ceea ce alegi să porți - o cămașă de noapte, o pijama de damă sau poate un halat de damă din satin, te invităm să vizitezi Adictiv.ro pentru că avem pentru tine o gamă variată de ”ținute” pentru somn. 

 

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!