NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

5 idei înfricoșătoare și distractive pentru a sărbători Halloween-ul acasă

5 idei înfricoșătoare și distractive pentru a sărbători Halloween-ul acasă

Halloween-ul din 2021, precum a fost și cel din 2020, va fi diferit de cele de dinainte de pandemie, dar asta nu înseamnă că nu poate fi distractiv! Anul acesta, Halloween cade într-o duminică, ceea ce înseamnă că vom sărbători o zi întreagă cu bomboane, costume, filme și multe altele!

În timp ce copiii s-ar putea să nu poată petrece alături de prietenii lor, sărbătorirea Halloween-ului acasă poate fi la fel de distractivă!

Există o mulțime de moduri de a te bucura de un Halloween distractiv și înfricoșător, în timp ce rămâi în siguranță acasă. De la îmbrăcarea unui costum și sculptarea dovleceilor până la vizionarea de filme înfricoșătoare pentru copii, există multe activități de Halloween care pot fi savurate în acest an.

  • Decorează-ți casa

Decorarea casei este întotdeauna o activitate distractivă în familie, indiferent de sărbătoare sau ocazie. Poți pune pânze de păianjen false, cranii, fantome sau alte decorațiuni înfricoșătoare în jurul casei pentru a-ți aduce copiii în spiritul de Halloween. Decorațiunile noastre preferate sunt luminile purpurii și portocalii care oferă casei tale senzația perfect înfricoșătoare de Halloween.

Sfat: ascultă pe fundal câteva melodii de Halloween “ciudate” în timp ce decorezi pentru a face activitatea și mai distractivă!

  • Pune-ți un costum

Îmbrăcarea în costume creative este distractivă în orice moment al anului. Chiar dacă nu intenționezi să ieși la o petrecere de Halloween, copiii se vor distra pretinzând că sunt personajele lor preferate. Fă câteva fotografii ale costumului și ale copiilor tăi pentru a le arăta prietenilor și familiei.

Aici luminile înfricoșătoare vin la îndemână - pentru o fotografie grozavă de Halloween, adaugă iluminare portocalie, roșie sau violet în fundal!

  • Sculptează un dovleac

Una dintre cele mai memorabile distracții de Halloween este sculptura în dovleac. Când te gândești la Halloween, probabil că te gândești la dovleci. Așadar, scoateți rechizitele și trusele de decorare și creează-ți propriul dovleac înfricoșător. Poți chiar să o faci o competiție de familie și să alegi persoana care a avut cel mai bun design!

Nu vrei să sculptezi dovleacul? Nicio problemă, îl poți vopsi în schimb! Aceasta este o opțiune excelentă (și sigură) pentru copiii mici care nu pot folosi încă unelte de sculptură.

  • Prepară niște snack-uri delicioase și înfricoșătoare

Prepară niște prăjituri în formă de fantomă sau brioșe de păianjen pentru a le împărtăși familiei. Pentru inspirație, consultă câteva rețete amuzante de pe Pinterest sau de pe o altă platformă. atfel încât să le poți prepara alături de cei mici.

  • Maraton de film înfricoșător pentru familie

Dacă decorațiunile infricosatoare, costumele și iluminatul nu au fost suficiente, poți viziona alături de cei mici și câteva filme de groază adaptate copiilor! Ia-ți pijamaua preferată, niște floricele și o pătură și fă-te confortabilă în timp ce privești aceste filme clasice de Halloween pentru copii, pentru familii.

Dacă îți dorești și o pijama sau o cămașă de noapte nouă pentru a putea sărbători pe deplin Halloween-ul, atunci te invităm să arunci un ochi pe site-ul nostru. Avem o gamă variată de articole vestimentare - pentru dormit și petrecut timp pe acasă, din satin, inclusiv pijamale de damă din satin, cămăși de noapte din satin și halate de damă din satin.

Sperăm că sfaturile de mai sus te vor ajuta să ai parte de un Halloween distractiv și înfricoșător alături de familia ta!

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!