NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

5 idei de cadou potrivite pentru o aniversare vara

5 idei de cadou potrivite pentru o aniversare vara

     Aniversările sunt evenimentele de care cu toții ne bucurăm din suflet, fie că sunt despre noi, fie despre cei dragi care ne sunt alături zi de zi. Iar atunci când se apropie un moment atât de important, facem tot posibilul să fim pregătiți și fiecare aspect să fie pus la punct. Pe lângă alegerea ținutelor, accesoriilor, a coafurii și a tipului de machiaj, care ne ajută să arătăm impecabil, ne dorim să găsim și cadoul perfect pentru a aduce zâmbetul pe buze sărbătoriților. Desigur că aici sunt mulți factori implicați, căci alegerea unui cadou este făcută în funcție de mai multe aspecte.

    Obiecte personalizate

    Pentru început este nevoie să ținem cont de personalitatea pe care o are cel ce va primi cadoul nostru, de preferințele sale și de ceea ce îl reprezintă. Astfel, o idee potrivită este optarea pentru un obiect personalizat. Fie că vorbim despre un obiect pentru decor, fie despre un obiect vestimentar, dacă aplici pe acestea o imagine sau un citat care să descrie persoana ce organizează evenimentul, vei oferi un cadou potrivit și unic. 

    Accesorii pentru vară

     Accesoriile sunt nelipsite din garderoba oricărei persoane, fiind o completare a ținutelor pe care alegem să le purtăm. O ținută fără accesorii este o ținută incompletă, deci ele reprezintă un must-have, în special în sezonul cald, când avem libertatea de a alege de la cercei, inele și brățări, până la pălării, ochelari de soare și lănțisoare pentru corp.

    Pijama damă din două piese 

     Pijamalele sunt articole vestimentare purtate de fiecare persoană în parte, iar din acest motiv ele sunt cu siguranță un cadou potrivit și util în orice situație. Însă trebuie alese cu grijă, iar pentru a nu da greș îți recomandăm pijamalele din satin. Mereu la modă, în tendințe și într-un număr tot mai mare de modele, o astfel de pijama damă va fi pe placul sărbătoritei, mai ales dacă este o femeie delicată și cu bun gust. 

   Cămășile de noapte din satin

    Din același material fin și vaporos sunt produse și cămășile de noapte, care pe lângă eleganța pe care o transmit, permit și realizarea unui număr mare de activități, fiind extrem de comode. Cămașa de noapte este și ea tot o pijama damă, însă este o variantă mai sexy, ce conturează mult mai bine feminitatea și senzualitatea unei persoane. Lejere, dar și plăcute ca aspect, cămășile de noapte sunt definiția cadoului ideal pentru o femeie cu personalitate puternică, ce își dorește să fie admirată și apreciată mereu de cei din jur. 

    Halatul de damă din satin

   O femeie care vrea să fie un exemplu pentru cei dragi, va avea întotdeauna grijă de ea și se va respecta, înainte de a aștepta acest lucru din partea celorlalți. Iar o femeie care acordă timp îngrijirii personale și aspectului fizic, în general, ține să poarte mereu și obiecte vestimentare de actualitate. Atunci când vine vorba despre ținutele pentru acasă, un halat de damă din satin este piesa de rezistență, fiind un accesoriu potrivit pentru pijamalele din același material, și putând totodată, să fie purtat și ca obiect vestimentar singular. Halatul din satin poate să fie utilizat pentru a menține temperatura corpului și în serile mai răcoroase, dar poate fi purtat și pentru aspect, pentru a completa ținuta. 

    Indiferent de ce vei alege, nu uita să iei în considerare și lucrurile care pot caracteriza persoana ce va primi cadoul tău, căci este ideal să oferi ceva util și plăcut, care să îi fie de folos sărbătoritului. Și pentru a te asigura că nu vei face o greșeală, este indicat să optezi pentru un cadou universal, ceva ce poate fi de folos oricui, precum o pijama din satin, de care cu siguranță se poate bucura fiecare femeie.   

 

 

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!