NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

4 sfaturi pentru pregătirea bagajului pe care orice călător trebuie să le știe

4 sfaturi pentru pregătirea bagajului pe care orice călător trebuie să le știe

Împachetarea este esențială. Dacă vei uita vreun articol acasă cu siguranță vei rămâne dezamăgită și vei pierde timpul căutând cel mai apropiat magazin pentru a-l cumpăra. Împachetezi prea multe lucruri, iar apoi ajungi dezorganizată, împovărată cu bagaje grele și cu taxele scumpe pentru bagaj pe care companiile aeriene le percep. 

Pentru a evita ambele situații, am decis să scriem un articol cu 4 sfaturi fundamentale de pregătire a bagajului pe care fiecare călător ar trebui să le aplice!

1. Rulează, nu plia.

Mulți experți în călătorii - inclusiv excursioniștii, care trebuie să-și pună haine pentru câteva luni într-un pachet de mărimea unei cutii de vin - sunt de acord că rularea este superioară plierii. Hainele rulate ocupă mai puțin spațiu decât cele pliate. În plus, sunt mai predispuse la a se șifona. 

2. Fă-ți o listă cu lucrurile pe care trebuie să le împachetezi

Este necesar să începi procesul de împachetare cu zile sau chiar săptămâni înainte de data plecării; acest lucru îți va oferi timp să creezi o listă completă, plus să cumperi toate lucrurile de care ai nevoie pentru vacanță. Crearea unei liste de împachetare este un mod sigur de a te asigura că nu uiți niciodată să iei ceva important. 

P.S. Nu uita să pui pe listă și câteva perechi de pijamale drăguțe - în funcție de numărul de zile pe care-l vei petrece în vacanță. Dacă-ți dorești un set nou de pijamale poți să achiziționezi unul de pe Adictiv.ro. 

Pe site-ul nostru vei găsi o gamă variată de pijamale de damă din satin, cămăși de noapte din satin și halate super drăguțe și comode care te vor ajuta să ai un somn odihnitor chiar și departe de casă! 

3. Spală-ți hainele în călătorie

Dacă știi că în locul în care te vei caza vei avea posibilitatea să-ți speli hainele, atunci într-adevăr ești norocoasă. Vei putea să te descurci cu o mână de haine chiar și în excursiile care se întind pe o perioadă mai lungă. 

Dacă stai într-un hotel, sună în avans pentru a vedea dacă sunt disponibile serviciile de spălătorie și cât costă. Călătorii care stau în proprietăți fără facilități de spălătorie sau care iau croaziere pot spăla hainele de mână. Poți pune cu tine și un pachet mic de detergent pentru rufe și eventual, un dop de chiuvetă. 

4. Împachetează articole vestimentare cu dublu scop

Dacă articolul vestimentar pe care dorești să-l iei cu tine este doi-în-unul, acest lucru înseamnă că ai mai puțin de împachetat. Articolele cu scop dublu, cum ar fi pantalonii care se transformă în pantaloni scurți sau o jachetă care se transformă într-o pernă de călătorie sunt ideale pentru călătorie. 

Acestea au fost cele 4 sfaturi pe care noi le considerăm importante. Sperăm că te vor ajuta și-ți vor face procesul de pregătire a bagajului mult mai ușor. Nu uita să vizitezi site-ul nostru și să comanzi o pijama drăguță, comodă și ușor de împachetat pentru călătoriile tale.

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!