NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

4 Sfaturi care îți vor face diminețile puțin mai bune

4 Sfaturi care îți vor face diminețile puțin mai bune

Pregătirea de dimineața poate fi o sarcină haotică. Așadar, am reunit sfaturi utile care îți vor face diminețile puțin mai bune și mai ușoare!

 

  • Pregătește-ți prânzul în avans

 

Gătitul îți poate consuma atât de mult timp. De asemenea, poate deveni stresant, mai ales dacă rămâi fără inspirație pentru prânz. Acesta este motivul pentru care să-ți împachetezi prânzul din timp este o idee grozavă!

 

Ceea ce poți face este să gătești loturi mari de mese gustoase în weekend sau cu o seară înainte. Poți să îl împarți pe porții și să-l pui într-o cutie sau recipient bento pe care le poți păstra la frigider. Dimineața va trebui doar să-l iei din frigider și gata.

 

Nu este doar un truc eficient de economisire a timpului, dar este și o alegere mai sănătoasă. Împachetându-ți prânzul, poți să alegi ce conține cutia ta de prânz și cu ce îți hrănești corpul. Opțiunile alimentare mai sănătoase, cum ar fi fructele proaspete, salatele, ovăzul și caserole cu legume vor deveni prietenii tăi cei mai buni!

 

  • Pregătește-ți geanta

În unele cazuri, ești forțată să te grăbești înapoi acasă pentru că ți-ai uitat telefonul sau cheile. Este stresant, o bătaie de cap și pur și simplu enervant! Deci, care este soluția? 

 

Pregătește tot ce ai nevoie pentru lucru cu o seară înainte. Ia-ți geanta și împachetează-ți încărcătorul, cheile, carnetul de cecuri, planificatorul, telefonul și tot ce ai nevoie pentru muncă. Nu va trebui să te grăbești să te pregătești dimineața, deoarece ești în siguranță știind că geanta de lucru este împachetată și gata de plecare.

 

  • Pregătește-ți ținuta cu o seara înainte 

 

În afară de geantă, alege-ți și ținuta! Pregătirea lucrurilor din timp va preveni diminețile stresante. Pregătirea va fi ușoară odată ce vei avea o ținută aranjată și gata de purtat. În plus, te va învăța să fii mai organizată și mai disciplinată.

 

De exemplu, alegerea și lăsarea deoparte a hainelor pentru ziua următoare îți va lua cel mai probabil doar 15 minute, după ce ai luat în considerare activitățile tale din ziua respectivă și prognoza meteo. 

 

Aglomerarea îți poate afecta și starea de spirit pentru întreaga zi. Așadar, pregătește-ți lucrurile înainte și bucură-te de un somn odihnitor în pijamalele de damă preferate, știind că sunteți ești gata să ”dai gata” ziua care urmează.

 

  • Împarte sarcinile

 

Chestia este că nu trebuie să faci totul de una singură! Indiferent dacă locuiești cu partenerul, colegi de cameră sau copii mai mari, toată lumea se poate implica pentru a-ți face pregătirea de dimineața puțin mai ușoară.

 

Dacă ai copii, poți începe prin a-i învăța să-și sorteze hainele și să-și împacheteze lucrurile pentru ziua următoare. De asemenea, ei pot să-și împacheteze propriile prânzuri și să-și supravegheze frații mai mic.

 

De asemenea, pentru a avea o dimineață cât mai ușoară, ai nevoie și de un somn odihnitor, iar pentru acest lucru trebuie să dormi într-un set de pijamale cât mai confortabil. Pe Adictiv.ro vei găsi o gamă variată de pijamale de damă din satin și de cămăși de noapte din satin care te vor ajuta în acest sens!

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!