NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

4 lucruri pe care le spune dormitorul tău despre relația ta

4 lucruri pe care le spune dormitorul tău despre relația ta

Casa ta este o oglindă a vieții tale. Când te simți haotică, locuința ta reflectă acel haos. Și când o aranjezi, s-ar putea să fii răsplătită cu o stare de spirit mai relaxată.

Dar dincolo de sentimentele generale care sunt evocate de spațiile curate sau aglomerate, fiecare cameră a casei tale are o legătură unică cu diferite aspecte ale vieții tale.

Una dintre cele mai puternice reflecții este reprezentată de dormitor. Datorită naturii sale personale, dormitorul tău reprezintă identitatea ta și cel mai intim sine. Dormitorul tău reflectă, de asemenea, relația ta cu parteneriatul, indiferent dacă ești în prezent implicată sau singură.

  • Dormitorul Perfect

Cum arată:

Acest dormitor este ordonat. Arată ca în revistă, în fiecare zi. Totul se coordoneaza perfect si este finisat de sus in jos. Obiectele sunt în stare perfectă de funcționare și întotdeauna exact la locul lor.

Ce zice:

Dormitorul perfect poate reprezenta dorința de control în viața și relația ta. Controlul nu este în mod inerent negativ. Crearea unui mediu controlat acasă, în care să te simți complet în siguranță și în care lucrurile sunt ordonate, poate crea mai multă adaptabilitate în restul vieții tale. Fii atentă, totuși, dacă acest comportament te împiedică să abordezi problemele mai profunde legate de control, sau lipsa acestuia, pe care le întâmpini în relația ta.

Lăsă camera să devină dezordonată săptămâna aceasta și nu fă curat imediat. Fii atentă la schimbările tale sau ale partenerului tău.

  • Dormitorul aglomerat:

Cum arată:

Acest dormitor are mai multe lucruri decât pot încăpea în mod rezonabil în acel spațiu. Prin urmare, există dezordine în jur care trebuie rezolvată. Multe dintre spațiile din cameră sunt ocupate de un proiect, de un dulap sau de un sifonier sau de un alt obiect care necesită atenție.

Ce zice:

Dormitorul aglomerat poate indica evitarea. Literal, există lucruri în acest spațiu care au nevoie de atenția ta, dar la figurat, poate însemna că trebuie abordat altceva în viața ta. Dezordinea ne distrage atenția, așa că atunci când suntem concentrați fie asupra aspectului, fie asupra menținerii dezordinei, poate fi o modalitate de a evita problemele de relație.

Dormitorul aglomerat poate fi, de asemenea, un semn de protecție. Având o abundență de obiecte în jurul nostru acționează ca un scut, așa că atunci când simțim nevoia să ne protejăm, creăm granițe fizice cu bunurile noastre.

  • Dormitorul ”distras”

Cum arată:

Acest dormitor este un spațiu foarte funcțional. Gândește-te la televizor, la cărți și la un laptop. Poate ai reușit chiar să strecori dormitorul într-un birou sau într-o sală de sport de acasă.

Ce zice:

Întrucât dormitorul, prin natura sa, este destinat odihnei și intimității, dormitorul distras ne poate ține departe de atingerea acestor obiective. Dacă există o teamă sau un disconfort în jurul intimității, poate fi mai confortabil să ai alte activități care necesită atenția ta în dormitor. Similar cu dormitorul aglomerat, dormitorul distras este adesea un semn al unui fel de evitare.

Încearcă să limitezi utilizarea ”distragerilor” tale la 2-3 ori în această săptămână și vezi la ce te gândești sau ce se întâmplă în relația voastră.

  • Dormitorul dezechilibrat

Cum arată:

Dormitorul poate fi dezechilibrat în aspect, distribuție a spațiului sau design. Poate exista o parte a patului care are o pasarelă foarte îngustă sau poate doar un partener are posibilitatea să-ți pună hainele în dormitor. Poate că camera a fost proiectată doar după preferințele unui partener.

Ce zice:

Echilibrul dormitorului corespunde echilibrului de putere din relația voastră. Acum, din nou, puterea nu este un cuvânt „rău”. În acest context, înseamnă că o persoană are personalitatea dominantă sau este mai probabil să atitudine în anumite situații. Aceasta poate fi o dinamică sănătoasă pentru situația ta specifică, pentru că ai găsit armonie cu ea. Acestea fiind spuse, poate genera resentimente nerostite.

Luați în considerare abordarea unuia dintre aceste dezechilibre în această săptămână și vedeți cum reacționați amândoi.

În general, reține că simbolismul este individual, așa că, deși aceste 4 modele sunt foarte comune, ele nu sunt absolute. Începe să acorzi atenție obiceiurilor tale individuale de utilizare a spațiului și permite-i dormitorului tău să te informeze despre propriile modele mai profunde unice. 

De asemenea, pentru a te putea bucura pe deplin de dormitorul tău și de scopul său primordial - adică, somnul, îți recomandăm să ai o atenție sporită asupra pijamalelor pe care le porți. Pijamalele de damă din satin de pe Adictiv.ro sunt realizate cu foarte mare grijă și atenție special pentru tine! 

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!