NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

3 ținute pe care le poți lua în considerare pentru o seară romantică             

3 ținute pe care le poți lua în considerare pentru o seară romantică               

  Având în vedere programul încărcat pe care îl avem în fiecare zi, și faptul că timpul liber pe care ni-l acordăm ține de faptul că jobul ne ocupă cea mai mare parte a zilei, este foarte greu să rupem din programul zilnic pentru a ne bucura de momente de relaxare. De cele mai multe ori oboseala de peste zi se resimte, ceea ce impune o stare de apatie, de disconfort, iar dorința de a face lucruri împreună cu prietenii sau cei dragi, nu mai este aceeași ca în zilele în care te simți odihnit. Cu toate acestea, este nevoie și de timp pentru tine, timp petrecut cu familia ta, cu prietenii sau cu persoana iubită. 

      Din acest motiv  încearcă să creezi în propria locuință, din lucrurile de care dispui, o cină romantică, să creezi o atmosferă de vis, să petreci o seară în doi, chiar dacă timpul care îți rămâne după job, după terminarea activităților zilnice, este destul de limitat. O seară romantică presupune, pe lângă așezarea unei mese pentru o cină în doi, a unui decor care duce la realizarea unui ambient plăcut, gătitul unor mâncăruri altfel decât cele de zi cu zi și alegerea unei ținute adecvate. Ținând cont de faptul că te afli în intimitatea casei tale, împreună cu persoana iubită, poți alege mai multe tipuri de ținute. Dacă vrei să fii lejeră, dar în același timp elegantă, rafinată, alege o ținută care pune în evidență personalitatea ta, formele frumoase ale corpului tău, care creează, pe lângă felul în care ai aranjat locuința, un cadru cu adevărat romantic. Acestea pot fi pijamale cu pantaloni scurți și bluză cu bretele delicate, din satin, ori halat scurt, legat lejer în talie din același material sau o cămașă damă satin.

      Satinul este cuvântul de bază la alegerea acestor ținute pentru o seară romantică, deoarece materialul este unul extrem de moale, fluid, delicat, este acel material care scoate în evidență formele frumoase ale corpului tău, fragilitatea ta, dar în același timp arată că ești o persoană rafinată, delicată și cu siguranță te vei încadra foarte bine în atmosfera unei cine romantice. Este de preferat să alegi una dintre aceste ținute în culori calde, în general fără imprimeuri și adecvate formelor corpului tău. În alegerea unei ținute din satin trebuie luate în calcul o serie de elemente, cum ar fi culoarea care te avantajează, croiul potrivit conformației corpului, acel croi care  evidențiază formele frumoase, iar pe de altă parte să ascundă acele defecte pe care niciuna dintre noi nu dorim să le lăsăm la vedere.

      Ținutele sunt foarte ușor de ales, având în vedere că la momentul actual există în foarte multe variante, atât pijama, cât și halat sau cămașă damă satin într-o varietate mare de culori sau imprimeuri și de asemenea sunt ușor de accesat online. Dacă dorești să îți procuri aceste ținute din magazine online, care cu siguranță îți vor oferi acele produse de care ai nevoie, de calitate, rezistente în timp, poți alege magazinul Adictiv. Este imposibil să nu găsești un obiect vestimentar care să îți stârnească curiozitatea, dar și dorința de a achiziționa ceva potrivit cerințelor tale și ai posibilitatea să alegi orice produs pentru seară, din satin. 

      Oricare ar fi alegerea ta, cu siguranță te vei simți frumoasă într-o ținută elegantă, o ținută potrivită unei seri romantice, cu un efect deosebit  și care se va încadra perfect în atmosfera casei tale. Persoana iubită va aprecia alegerea ta, va vedea în tine acea persoană care poate într-o singură zi să meargă la job, să realizeze și activități gospodărești, ori activități împreună cu prietenii, copiii, iar seara să își rezerve timp pentru o cină romantică, îmbrăcată lejer, dar și elegant în egală măsură.

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!