NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

3 ținute care nu trebuie să lipsească din garderoba ta

3 ținute care nu trebuie să lipsească din garderoba ta

 În fiecare zi ne dorim să fim altfel decât ieri, în special dacă ieri a însemnat o zi grea, să schimbăm ceva la noi pentru a avea încă de la prima oră o stare bună. O cafea, un alt machiaj, parfumul, o geantă cu o formă sau culoare mai interesantă? Nu, ar trebui o ținută complet diferită de cele precedente, ceva care să nu te facă să te simți încorsetată întreaga zi. Ceva delicat, elegant, rafinat și comod, pe de altă parte.

         Dar tot timpul ne facem probleme în ceea ce privește ținutele purtate în exterior, la evenimente și întâlniri, ne gândim la ce văd și apreciază cei cu care intrăm în contact pe parcursul zilei. Ar trebui să ne preocupe în egală măsură și ținuta de acasă, acolo sunt oamenii cei mai importanți din viața noastră, a căror admirație și al căror respect contează cel mai mult pentru noi. Și da, este important să fii frumoasă, elegantă și să fii o mămică și iubită care acordă atenție îngrijirii personale și încrederii de sine. Orice ai îmbrăca acasă, trebuie să ai în vedere ca ținuta ta să fie lejeră, plăcută vizual, delicată la atingere cu corpul tău, să te facă să te simți comodă, relaxată, dar în aceeași măsură, frumoasă. Copilul tău va vedea în tine un exemplu, iar partenerul de viață cu siguranță va admira eleganța ta.

       Elegant, lejer, delicat, moale la atingere, vaporos pe corpul tău, satinul este acel material care croit pentru o ținută va aduce satisfacția deplină, cu siguranță vei putea să te miști în voie, să desfășori activități casnice sau să petreci timp cu familia. Adictiv este un magazin online care comercializează obiecte vestimentare din satin, comode, cu un croi desăvârșit, culori și imprimeuri diversificate. Poți achiziționa de aici pijama damă satin, ori halate sau cămașă damă din același material. 

       Aceste trei obiecte nu ar trebui să lipsească din garderoba femeii moderne, nu sunt un lux, sunt obiecte vestimentare comune, însă satinul este  cel care le transformă în ținute deosebite, calitative, rafinate. O pijama damă satin este acea ținută care te va ajuta să te relaxezi, să îți îndeplinești fără probleme toate sarcinile casnice, dar să poți sta și alături de familia ta la o ceașcă de ceai, să vizionezi un film sau să jucați împreună un joc. Orice activitate ai desfășura, cu siguranță o astfel de pijama nu te va incomoda în niciun fel, croiul și textura țesăturii sunt o minune pentru corpul tău, te vei simți relaxată și tot ce îți propui vei putea realiza, pentru că ținuta din satin nu va fi deloc un inconvenient.

    Pijamaua de damă din satin poate fi cu un croi o idee mai cambrat, mai aproape de talie, însă și aici trebuie să urmărești anumite aspecte cum ar fi cele legate de țesătură, finisaje, lărgimea, dar și lungimea acesteia. Găsești pijamaua din satin în diverse culori, imprimeuri, croiuri, dimensiuni, iar calitatea și raportul calitate preț sunt premium.

      De asemenea, nu este deloc de neglijat și trebuie privit ca obiect vestimentar de bază în garderoba ta, halatul de damă, croit și el tot din satin, o ținută ce poate fi purtată în casă atunci când dorești să te relaxezi, să desfășori activități împreună cu familia sau vrei să le pregătești o cină surpriză, ori te pregătești pentru somn. Oricare ar fi momentul zilei, halatul de damă mini sau midi, uni sau imprimat, în culori calde sau tari, îmbrăcat lejer sau peste o cămașă de noapte va fi un plus pentru aspectul tău, al unei femei moderne. Va armoniza perfect calitățile fizice cu cele ale unei gospodine ideale. Așa că nu uita să fie piesa de bază în garderoba ta.

   Pentru o odihnă cât mai plăcută sau pentru a atrage și mai mult admirația partenerului tău, îmbracă pentru somn o cămașă de noapte. Nimic nu este mai plăcut și mai comod pentru corpul tău și o poți adăuga în garderoba ta ca pe un obiect vestimentar de nelipsit.

   Orice ai dori pentru a fi comodă, degajată, frumoasă, elegantă, satinul este varianta ideală care să îți dea o stare de bine și un aspect deosebit.

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!