NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

3 secrete pentru o „altfel” de regăsire  

3 secrete pentru o „altfel” de regăsire     

     Relația cu partenerul de cuplu este una dintre cele mai importante și puternice, evident, după conexiunea pe care trebuie să o avem cu propria persoană. Iar pentru ca această relație să devină indestructibilă și să reziste în timp, este nevoie ca fiecare dintre noi să fie conectat la lumea exterioară, dar și la propriul univers lăuntric. Astfel, fiecare persoană are nevoie să facă lucruri pentru sine, dar și pentru ceilalți și alături de aceștia, iar dacă ne referim la relația de cuplu, avem nevoie constant de conexiune cu partenerul și de regăsire, pentru ca sentimentele să fie intensificate. 

    Știm deja cât de dificile pot fi unele perioade din viața noastră și cu siguranță toți am experimentat, la un moment dat, înstrăinarea de sine, acele situații în care simți că nu știi cine ești cu adevărat și vrei să te cunoști, să descoperi ce poți face nou, ce calități ai și asupra căror trăsături poți lucra pentru a aduce îmbunătățiri. La fel și în cuplu, există perioade mai puțin bune, când între parteneri intervine o tensiune și desigur, emoții negative, care parcă îi fac să intre într-un cerc vicios din care singura scăpare este separarea celor doi. Astfel, multe persoane ajung să plece rapid din relații în care lucrurile ar fi putut fi rezolvate, dar cu multă răbdare și efort din partea amândurora. Însă pentru ca problemele în cuplu să fie rezolvate, este nevoie de timp și de punerea în aplicare a unui plan stabilit de comun acord, plan care să cuprindă activități prin care să fie închegată o legătură mai puternică, să fie regăsit echilibrul și să fie eliminată monotonia. 

   Astăzi îți vom oferi câteva sfaturi noi, câteva idei pe care le poți încerca împreună cu sufletul tău pereche, cu persoana pe care ai ales-o să te însoțească în orice situație.

   Cina romantică – un moment petrecut în intimitate 

   Pregătirea unei cine este o surpriză plăcută pe care o poți face pentru partenerul tău, având o semnificație puternică, atât datorită implicării tale în a vă reconecta, cât și datorită bucuriei pe care i-o vei aduce, surprinzându-l cu un moment de poveste. Poți alege să pregătești chiar tu preparatele voastre preferate și o băutură pe măsură, să pui muzica pe care o apreciați și care vă leagă, acele melodii ce au o semnificație aparte în viața de cuplu și care vor face ca seara să fie romantică și memorabilă. Iar pentru a-l face să te admire și mai mult, demonstrează-i că și acasă ești acea femeie plină de senzualitatea pe care a cunoscut-o la început, purtând o cămașă damă satin.   

   O vacanță împreună – pentru liniște și relaxare  

   Vacanțele sunt întotdeauna bine-venite în viețile noastre, aducând echilibrul de care avem nevoie atât de mult în această lume în care totul pare că se desfășoară în ritm alert, în care timpul este o presiune, oferind mai mult stres, decât liniște sufletească. Și desigur că pe lângă faptul că ele sunt o pauza de la programul încărcat pe care îl avem zi de zi, reprezintă și o oportunitatea pentru a te apropia mai mult de partenerul de cuplu. 

    Momente de vulnerabilitate, sinceritate și deschidere către partener

   Nimic nu ne poate apropia mai tare de o persoană decât sinceritatea, discuțiile despre ceea ce simțim și despre cum suntem noi în profunzime. Iar astfel de momente nu pot fi oricând, oriunde și oricum, ci trebuie să aștepți ca cel de lângă tine să fie dispus să te asculte și să te înțeleagă, trebuie să găsești un loc intim, în care amândoi să vă simțiți confortabil, iar pentru a te asigura că îi captezi atenția, alege să îmbraci o ținută lejeră, feminină și elegantă, precum o cămașă damă satin. Purtând o astfel de ținută, îi lași posibilitatea de a te redescoperi, de a te admira și a te aprecia pentru farmecul tău, pentru că ești o femeie delicată. 

 

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!