NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

3 momente în care poți purta acest halat damă satin  

3 momente în care poți purta acest halat damă satin     

  Cu siguranță toate am trecut prin situații în care ținutele pentru acasă erau compuse din acele haine de exterior, care după o perioadă de timp nu mai sunt purtate, dar la care totuși nu putem renunța. Ele garantat sunt lejere și la finalul zilei ne fac să uităm de orice problemă cu care ne confruntăm, ajungând acasă și simțind comoditatea pe care ele o oferă. Dar ce uităm, este faptul că ținuta de casă nu trebuie să se rezume la a fi lejeră și a ne permite să facem diverse activități în intimitatea noastră, ci trebuie să aibă și un aspect deosebit, să fie realizată din materiale de înaltă calitate și să ne pună mereu în evidență. Și indiferent de locul în care ne aflăm, atunci când trebuie să îmbrăcăm ținuta de noapte bună, pentru a avea parte de un somn odihnitor și pentru a fi apreciate, este nevoie să alegem cu grijă. 

   Astfel, dacă ești o femeie rafinată, delicată, plină de senzualitate și eleganță, alege o ținută care să scoată în evidență toate aceste trăsături, o ținută care să te caracterizeze și să te pună în valoare. Alege cu atenție la detalii și optează pentru un stil îngrijit, pentru ținute special destinate somnului sau pur și simplu pentru timpul petrecut în dormitor singură, ori alături de sufletul tău pereche. Dacă ești o femeie grațioasă, ce vrea să își arate latura ei sexy, un halat damă satin este accesoriul de care ai nevoie pentru timpul petrecut acasă. Un obiect vestimentar ușor lucios, detaliu care îl transformă într-o piesă de o eleganță aparte, moale și vaporos, acest halat este alegerea potrivită ție și te va ajuta să ai un look de invidiat. 

  În ce situații poți purta acest halat damă satin? Iată câteva idei pe care le poți pune în aplicare oricând!

   La o cină romantică pregătită în intimitatea casei tale

   Alături de partenerul de cuplu parcurgi drumul vieții tale, cu el treci prin momente dificile, și tot cu el te bucuri de realizările pe care le aveți. Acesta merită tot, făcând parte din viața ta și fiindu-ți alături în orice clipă, iar pentru a întreține iubirea dintre voi, este necesar să faceți gesturi frumoase, prin care să vă surprindeți reciproc. O idee bună este să îi pregătești o cină romantică, luând în considerare fiecare detaliu, de la muzică și preparate, până la ținuta pe care o vei purta, căci dacă nu este adeptul lumănârilor parfumate și a petalelor de trandafiri, cu siguranță tu vei fi admirată dacă vei purta o ținută sexy. 

 În vacanța mult visată

   Vacanțele sunt despre relaxare, și cum poți avea parte de confort maxim dacă nu purtând pijamale delicate, fine, care să îți protejeze pielea și să nu producă iritații. O pijama din satin este ținuta care nu trebuie să lipsească din bagajul tău atunci când urmează să pleci în vacanța la care visezi de mult timp. Mai ales că totul a fost pus la punct până la cele mai mici detalii, este esențial să ai grijă ca ținuta de seară să te ajute să te odihnești.  

La o petrecere în pijamale

   Alături de prieteni sau familie, mereu ne place să luăm parte la astfel de petreceri pline de activități distractive și de voie bună. Și pentru că avem nevoie de lejeritate de mișcare, pijamaua este cea de care avem nevoie pentru a ne simți ca acasă, iar pentru un plus de eleganță, un halat damă satin este perfect în completarea ținutei. Acesta va fi ales în funcție de preferințe, fiecare model având ceva special, însă cu adevărat important este să ajute la obținerea unor ținute de calitate, estetice, dar și confortabile și rezistente. 

 

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!