NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

3 momente în care cămașa pentru damă este potrivită

3 momente în care cămașa pentru damă este potrivită

  Cămașa de damă este un articol vestimentar care nu lipsește din garderoba unei femei elegante, o femeie care vrea întotdeauna să impresioneze. Printre sutele de haine care se află în dressing-ul încărcat al doamnelor și domnișoarelor, cămășile au un loc aparte, fiind piesa de rezistență a multora dintre ținute. Fie că vorbim despre cele office, cambrate, cu guler și manșete, fie despre cele supradimensionate, elegante, ori despre acele cămăși de noapte ce scot în evidență senzualitatea oricărei femei, efectul pe care îl redau este la fel de impresionant.

   Purtate indiferent de anotimp și potrivite în diverse contexte sociale, ori chiar acasă, cămășile, deși articole ce duc cu gândul la masculinitate, fiind obiecte vestimentare ce au consacrat domnii vremurilor trecute, prin rafinamentul lor, sunt piese de îmbrăcăminte incluse și în ținutele doamnelor. Cămășile de noapte erau în trecut purtate de acele femeie care făceau parte din înalta societate, în special modelele din satin și mătase, cele lungi, simple, sau cu broderii și volane. 

  Astăzi, adevăratele pijamale sunt mai puțin utilizate, predominând alegerile de pijamale comode, care nu au neapărat un aspect ca la carte. Acest lucru se întâmplă nu din cauza indiferenței, căci femeile își acordă întotdeauna atenție și își doresc să arate impecabil, ci din cauza lipsei de timp, a pauzelor reduse pe care le avem și a multiplelor activități care ne ocupă întreaga zi. Fiind mereu grăbite și prinse cu lista îndelungată de sarcini pe care le avem de îndeplinit, atunci când ajungem acasă tot ce ne dorim este să purtăm o ținută lejeră și alegem hainele în care ne simțim cel mai bine. Dar dacă ești delicată și rafinată, poți face același lucru, îmbrăcând rapid o cămașă de noapte lejeră și extravagantă, care îți va permite să faci tot ce îți propui și în plus, îți va oferi eleganță. Când poți purta această cămașă de damă? Iată câteva idei! 

   Când vrei să petreci timp cu familia

   Nu există moment mai relaxant decât cel în care ajungi acasă, faci o baie fierbinte și apoi te alături familiei, povestind despre ce ați făcut în ziua respectivă, ce provocări v-au apărut în cale și ce planuri aveți. Totodată, împreună cu cei dragi poți să faci o mulțime de activități în propria locuință, să jucați diverse jocuri de societate, să gătiți preparatele voastre favorite, ori să vizionați un film interesant pentru toți membrii care se alătură.

 Când vrei să îți surprinzi partenerul 

   Purtând o cămașă de noapte din satin, cu siguranță vei reuși să îi faci o surpriză plăcută celui care este lângă tine la fiecare pas, cel care te iubește necondiționat și care îți este alături în orice situație. Relația cu partenerul de cuplu este foarte importantă, și noi, femeile, știm că este necesar să depunem eforturi constant pentru a menține iubirea și aprecierea la fel de puternice, chiar după ani de relație, nu este recomandat să renunțăm la atenția pe care i-o acordăm partenerului, și de asemenea, la atenția pe care o acordăm propriei persoane. Este bine ca mereu să ne preocupe atât nevoile celor dragi, cât și ale noastre, și să ne luăm suficient timp pentru a avea grijă ca imaginea noastră să fie mereu una demnă de admirat. 

    Când mergeți în vacanță

  Fie că alegi o vacanță în care să te bucuri de liniște, să faci cât mai multă mișcare, mergând în drumeții la munte, fie că alegi marea, un loc în care să relaxezi pe timpul zilei și să te bucuri de o carte bună, în timp ce stai pe plajă, din bagajul tău nu trebuie să lipsească o cămașă de noapte. La finalul zilei, oricare ar fi destinația pentru care ai optat, ai nevoie de odihnă și un somn bun, care să te ajute să-ți recapeți energia, iar pentru ca lucrurile să funcționeze astfel, cămașa din satin este cea de care ai nevoie.  

    

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!