NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

3 lucruri pe care nu le știai despre pijamale

3 lucruri pe care nu le știai despre pijamale

  Atât de cunoscute și alese pentru obținerea unei relaxări complete în propria locuință, și totuși, atât de puține lucruri știute despre ele. Iată 3 lucruri pe care nici tu nu le știai despre pijamale!

       1.Sunt piese vestimentare deosebite ca aspect și ca însemnătate

  Pijamalele sunt acele ținute speciale pentru activitățile de acasă și pentru un somn odihnitor. Ele sunt ușor recognoscibile și reușesc să ne dea o senzație plăcută chiar și în zilele pe care le considerăm mai puțin bune. Pot fi simple, dar și extravagante, fiecare persoană având posibilitatea să aleagă în funcție de ceea ce își dorește să poarte. Cu mult timp în urmă, pijamalele de calitate erau folosite doar de doamnele și domnișoarele din înalta societate, fiind o onoare purtarea lor. Astăzi, o pijama damă poate fi achiziționată de fiecare dintre noi, existând în magazine fizice sau online, în diverse modele și la prețuri accesibile pentru oricine. 

   Un set de pijamale nu reprezintă doar piese vestimentare ce ajută la întregirea unei ținute, ci o modalitate de a schimba felul în care ne petrecem timpul acasă. Cu ajutorul lor reușim să îi impresionăm pe cei dragi, dar și să ne creștem încrederea în propria persoană, să ne apreciem mai mult și să fim mereu acele femei cu o imagine impecabilă, acele femei care își acordă tot timpul atenție și care se iubesc așa cum sunt. 

       2.Au roluri multiple și pot fi purtate cu diverse ocazii

  Fiind deținute și purtate atât de femei, cât și de bărbați, ele au ca roluri principale, menținerea unei temperaturi optime a corpului, indiferent de sezon, și asigurarea unui aspect plăcut pe timpul nopții, ori atunci când ai ocazia de a te relaxa în spațiul personal. La o petrecere în pijamale, în vacanță, la ședința foto pe care o faci înainte de nuntă alături de cele mai apropiate persoane din viața ta, ori pur și simplu, în intimitatea casei tale, o pijama damă te va ajuta să strălucești, să te pui în valoare și să arăți formele frumoase ale corpului tău. Pijamaua este considerată o ținută pentru somn, însă de fapt, ea poate fi purtată în orice moment al zilei, inclusiv atunci când ai de realizat treburi casnice, căci nimic nu se compară cu o femeie care își menține înfățișarea plăcută chiar atunci când desfășoară activități acasă. Dacă vrei să fii și tu o adevărată gospodină, și totuși, să rămâi sexy și grațioasă, pijamaua din satin este ținuta de care ai nevoie.  

       3.Influențează starea de spirit, pe cea psihică și sănătatea pielii

   De fiecare dată când ne alegem piesele vestimentare, ținem cont ca ele să fie comode, să se integreze perfect în garderobă, pentru a putea realiza cele mai reușite ținute, și totodată, ne orientăm în funcție de ce transmit acestea. Știm deja că stilul ales trebuie să ne reprezinte, să fie descrierea noastră perfectă și să ne ajute să ne evidențiem calitățile, astfel încât odată ce le îmbrăcăm să transmitem celorlalți caracteristici ale personalității noastre. Dar pe lângă acest aspect, hainele ne induc o anumită stare, motiv pentru care optăm frecvent pentru acele articole comode, care să ne asigure confort. De asemenea, materialul este extrem de important, în special atunci când vine vorba despre pijamale. Satinul este în top-ul preferințelor, tocmai datorită senzației plăcute pe care o lasă pielii și a faptului că nu irită, nu incomodează. 

  O ținută aleasă cu grijă, frumoasă și lejeră, asigură atât un somn odihnitor, cât și realizarea unui număr mare de activități în spațiul personal. Îmbrăcând o pijama damă din satin, te vei putea bucura și tu de momente de neuitat alături de familie și prieteni, și vei putea face tot ce ți-ai propus. 

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!