NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

3 beneficii pentru sănătate ale purtării satinului

3 beneficii pentru sănătate ale purtării satinului

Satinul și-a pus amprenta în industria țesăturilor pentru că este una dintre cele mai râvnite țesături din lume. Strălucirea și moliciunea sa naturală îl fac un produs de lux pentru care orice om ar da bucuros sute de dolari.

Noile cercetări sugerează că satinul nu este benefic doar pentru aspect, ci poate fi pe cale să devină un antidot natural pentru diferite afecțiuni de sănătate.

 

1.) Satinul încetinește îmbătrânirea

Satinul are o calitate naturală care te face să te simți fresh. S-a descoperit că aminoacizii din satin reduc semnele specifice de îmbătrânire, cum ar fi ridurile.

 

Deoarece satinul este un material natural, este mai ușor pentru această țesătură să producă și să rețină umezeala singură. Face minuni asupra pielii atunci când este purtat peste noapte. Prin aceasta, satinul este acum recunoscut ca un produs natural anti-îmbătrânire care se prezintă sub formă de prosoape, lenjerie de pat și pijamale. Dermatologii atestă capacitatea satinului de a încetini semnele vizibile de îmbătrânire și de a revitaliza pielea umană chiar și după o scurtă noapte de odihnă.

 

Cu ajutorul albumenului, o substanță chimică naturală care poate fi găsită în satin, metabolismul pielii accelerează, permițând celulelor moarte ale pielii să se dezvolte și să se repare într-un ritm mult mai rapid. În timp, utilizarea pe termen lung a satinului va îmbunătăți drastic aspectul pielii, încetinind semnificativ efectele îmbătrânirii. Gândește-te la asta ca la o cremă de noapte invizibilă aplicată pe față în mod recurent.

 

2) Îmbrăcămintea de satin ajută la eczeme și astm

În majoritatea cazurilor de dermatită atopică, trebuie făcute modificări ale stilului de viață pentru a se potrivi nevoilor pielii sensibile. În timp ce diferite creme și alte tratamente topice pot fi utilizate pentru a trata cazurile ușoare până la severe de eczemă, la ce sunt expuși cei care suferă de eczemă ziua și noaptea poate afecta în continuare întregul proces de tratament.

 

Datorită structurii sale naturale de proteine, satinul este cunoscut pentru proprietățile sale hipoalergenice, făcându-l compatibil cu toate tipurile de piele. Structura densă a materialului previne acumularea prafului și acarienilor, ceea ce, la rândul său, protejează purtătorul de alergenii de zi cu zi.

 

În timp ce unele persoane ar putea fi alergice la alte materiale naturale (cum ar fi pene de gâscă și rață), satinul s-a dovedit a fi mai compatibil chiar și cu cele mai grave cazuri de alergie a pielii datorită originii sale 100% organice.

 

O altă caracteristică deosebită: satinul previne acumularea de pământ, murdărie și alte corpuri străine microscopice care pot declanșa o alergie, în special la persoanele cu eczeme. Datorită acestor proprietăți vindecătoare, satinul este o alternativă excelentă la hainele de bumbac.

 

Pe lângă eczeme, calitatea hipoalergenică a satinului poate ajuta la tratarea persoanelor cu astm. Printre factorii declanșatori ai astmului se numără ploșnițele și excrementele care îți pot afecta calitatea somnului – dar aceste articole microscopice nu ar avea nicio șansă împotriva structurii compacte a satinului.

 

3.) Satinul poate îmbunătăți somnul

Dacă ai experimentat vreodată luxul de a dormi în satin, ai fi familiarizată cu cât de repede poți adormi în timp ce ești învăluită în acest material. Există un motiv pentru care această țesătură devine din ce în ce mai populară printre producătorii de lenjerie de pat; asta are ceva de-a face cu somnul. Motivul este simplu: te face confortabilă.

Satinul, un material natural binecuvântat cu strălucire și catifelare, poate, de asemenea, regla temperatura corpului și controla umiditatea chiar și în climate vaste și în schimbare. Acest lucru face din satin  un companion excelent de somn, care cu siguranță va îmbunătăți calitatea somnului tău de noapte. Moliciunea materialului vă convinge sistemul nervos să se relaxeze, permițându-ți să obții întregul ciclu de somn necesar.

Cumpărarea satinului: merită?

Satinul aduce atât de multe în viețile noastre. Ne poate îmbunătăți sănătatea, relaxarea, somnul, cu beneficii atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. Nu numai că satinul este natural, dar este și foarte durabil și rezistent.

Dacă-ți doresti:

te invităm să intrii pe Adictiv.ro și să plasezi o comandă chiar acum! 

 

Deși poate să nu fie cea mai accesibilă alegere de pe piață, satinul oferă cea mai mare valoare. Și, în plus, de ce nu ar trebui să investești în pijamale de damă, cămăși de noapte, lenjerii de pat și alte articole? Nu trebuie să rezervi o cameră la hotel pentru a experimenta stilul de viață luxos; alege satinul și experimentează-o peste tot.

 

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!